Početna Vijesti Business Sandra Švaljek govornica na otvorenju CARNet korisničke konferencije

Sandra Švaljek govornica na otvorenju CARNet korisničke konferencije

carnetZamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Sandra Švaljek, pozdravila je prisutne na otvorenju trodnevne, 16. po redu, CARNetove korisničke konferencije – CUC 2014. koja se pod nazivom Povežite se, polijećemo održava u hotelu Antunović.
Švaljek je istaknula kako je virtualni svijet postao naša svakodnevnice te da mlađe generacije, bez ograničenja ulaze u taj svijet, kreću se njime vrlo brzo, usvajaju nove tehnologije, savladavaju svaku prepreku, a naša je uloga da, kao i u drugim segmentima društvenog života, vodimo brigu o njihovoj sigurnosti.

Također, zamjenica je naglasila da će Grad i ubuduće ovakvim projektima biti partner na svim razinama, s obzirom da se radi o vrlo važnoj temi za Grad Zagreb kojemu je online sigurnost jedna od važnijih u segmentu odgoja i obrazovanja.

Tijekom Konferencije će se kroz predavanja, radionice, prezentacije i okrugle stolove raspravljati o sljedećim temama: Novi svjetovi e-sadržaja, Sinergijom projekata do zajedničkog cilja, Online odgovornost, Umreženi svijet / (od)spojeno društvo, Nove tehnologije i metodologije, Digitalno sazrijevanje obrazovnih ustanova, Pomičemo granice.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here