s konferencije za novinare Akti gradonačelnikaNa današnjoj konferenciji za novinare gradonačelnika Milana Bandića danas se najviše govorilo o legalizaciji ilegalne gradnje u gradu Zagrebu. Naime, sve ilegalne građevine s više od tri etaže neće se moći legalizirati.

Gradonačelnik Bandić je izjavio kako je on predlagao rješavanje tog problema već 20 godina, ali kako Vlada  ništa nije napravila po tom pitanju.

O pravu prvokupa stanova branitelja Delić je rekla kako branitelji, obitelji mučenih, zarobljenih i ubijenih branitelja te samohrane majke imaju pravo prvokupa stanova u kojima žive.

Na današnjoj konferenciji za novinare najviše se govorilo o legalizaciji ilegalne gradnje u gradu Zagrebu. Naime, sve ilegalne građevine s više od tri etaže neće se moći legalizirati.

Gradonačelnik Milan Bandić je izjavio kako je on predlagao rješavanje tog problema već 20 godina, ali kako Vlada  ništa nije napravila po tom pitanju.

O pravu prvokupa stanova branitelja Delić je rekla kako branitelji, obitelji mučenih, zarobljenih i ubijenih branitelja te samohrane majke imaju pravo prvokupa stanova u kojima žive. (Infopunkt.tv)

Bandić o “radu”

[infopunkt 3462&video=02 nolink]

Bandić o Horvatu

[infopunkt 3462&video=03 nolink]

Delić o prvokupu stanova

[infopunkt 3462&video=04 nolink]

Delić o braniteljima

[infopunkt 3462&video=05 nolink]

Bandić o stanogradnji

[infopunkt 3462&video=06 nolink]

Bandić o Vladinim mjerama

[infopunkt 3462&video=07 nolink]

Bandić  o prijedlozima za stanogradnju

[infopunkt 3462&video=08 nolink]

Horvat o gradnji