KHL Medveščak Zagreb i urarski brend Tendence predstavljaju ekskluzivan “Tendence Medveščak” ručni sat čiji su ambasadori hokejaši Medveščaka – Frank Banham, Vyačeslav Truhno i Sasha Pokulok.

Sat je atraktivnog izgleda, većih dimenzija kućišta, prepoznatljiv po odličnoj kombinaciji Medveščakove plave i crne boje te glave – logotipa Medvjeda koji dominira središnjicom samog mehanizma. Promotori smatraju kako će se odlično uklopiti u cjelokupnu priču o Medvjedima, a svojim dizajnom simbolizira energiju, atraktivnost i dinamiku hokejaške igre.

Priliku da na svojoj ruci “nose” Medvjeda imat će samo 250 najsretnijih i najzagriženijih obožavatelja popularnog kluba jer ekskluzivna serija limitirana.

Vyačeslav Truhno (Foto: Maja Kljaić)

Tendence satovi na hrvatskom tržištu pojavili su se prije nepunih godinu dana, a ekskluzivni distributer za ovaj urarski brand u Hrvatskoj je tvrtka Vauroom. Na prvi pogled djeluju pomalo ekstravagantno, s velikim i upečatljivim brojkama te nizom detalja koji kolekciju čine posebnom, ali i nosivom. Preporučena cijena im je 1400 kuna, a prodavat će se ekskluzivno u Vauroomu u Teslinoj 11 te po 1600 kuna na http://shop.medvescak.com.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here