dijete s Down sindomomKošarkaši KK Cedevite organizirali su dobrotvornu prodaju ulaznica za utakmicu NLB lige protiv Crvene Zvezde u suradnji s Kolektivom, najvećom domaćom stranicom za popuste. Ulaznice na Kolektivinim stranicama umjesto 20kn koštaju samo 5 kuna, a sav prihod od prodaje donirat će se udruzi Trisomija 21, koja pomaže osobama oboljelim od Down sindroma i njihovim obiteljima.

Igrači Cedevite su nedavno izborili četvrtfinale Eurocup natjecanja, a u utakmici koja će se igrati 08.03. u dvorani Sutinska Vrela ugostit će Crvenu Zvezdu. Suradnja o prodaji ulaznica dio je posebne sportske ponude na stranicama Kolektive, u sklopu koje će korisnici cijeli vikend moći kupovati prigodne ponude s velikim popustima. Primjerice, najam terena za nogomet na umjetnoj travi ili dvorane za košarku ili odbojku moći ćete dobiti za 60% nižu cijenu, a vikend tečaj aikida sa čak 67% popusta.

Osim kupovinom ulaznica za utakmicu KK Cedevite, sudjelujete u dobrotvornoj akciji kupovanjem bilo koje ponude na Kolektivi. Od samog svog početka ta tvrtka donira po jednu kunu od svake prodane ponude udruzi Svjetlost života, koja pomaže djeci bez odgovarajuće skrbi, djeci s poteškoćama u razvoju te djeci koja žive u obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

Podržite naše košarkaše i pružite podršku onima kojima je najpotrebnija!

Košarkaški klub Cedevita

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here