Foto: PRESSDonedavno je skupno ljetovanje djece povezivano isključivo s tečajevima stranih jezika u ljetnim školama na moru ili socijalnim programima zbrinjavanja djece lošijeg imovinskog stanja. No u novije vrijeme razvilo se pravo tržište ljetnih kampova za djecu, a program se proširio. Osim učenja stranih jezika djeca se bave raznim sportovima i umjetničkim sadržajima; plesom, glazbom, glumom, likovnom umjetnošću…, a novost je program ‘robinzonsko ljetovanje’.
Zbog socijalizacije je dobro da djeca samostalno ljetuju, ali prije odluke poslati ili ne dijete u ljetni kamp, roditelj mora procijeniti koliko je ono spremno za takvo što. U novom broju ljetnog Lider trenda doznajte što koji kampovi nude, koji su preduvjeti da dijete pošaljete u ljetni kamp te što o tome misle psiholozi.

Foto: PRESS
Sve kupce Lider trenda očekuje i dar – Hippy Garden torba za plažu te idealnu Vichy zaštitu od sunca – Capital Soleil baršunastu kremu za ljepši izgled kože SPF50+ (3ml) ili Capital Soleil nježno dječje mlijeko SPF50+ (3ml), a koje vas još uzbudljive teme čekaju u vrućem ljetnom izdanju lifestyle magazina pročitajte OVDJE

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here