Početna Video Editorijal na setu tržnice Dolac

Editorijal na setu tržnice Dolac

Hippy Garden nikad nije iznevjerio kad je riječ o nevjerojatnim modnim kolekcijama a kao najbolji dokaz za to je i linija ekskluzivno napravljena za Britanski top model.

Za ovu prigodu na posebno dekoriranom setu tržnice Dolac koji je jedinstveni simbol grada Zagreba poziralo je 9 odabranih britanskih modela noseći proljetnu kolekciju pepito i retro zig-zag uzorka i snimilo zanimljiv editorijal.

Brend je direktno odabran od strane britanskih modnih stručnjaka kojem je na čelu modni guru Hilary Alexander te još je jednom pokazao zašto je zasluženo u vrhu hrvatske mode.

page

Samo snimanje editorijala pratila je i Lifetime TV koja je emitirana 11.veljače. u 23 sata po srednjeeuropskom vremenu . Voditelj emisije i član žirija bio je Nicky Johnston koji je i koordinator cijelog seta snimanja modne kampanje.

page2

Linije Hippy Garden kolekcije su jasno definirane a silueta vrlo profinjena i elegantna. Đurđica Vorkapić nastavlja u stilu po kojem je brend prepoznatljiv dugi niz godina jasno njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima koji označavaju senzualnost i samouvjerenost potpune Hippy žene.

HIPPYGARDEN-BritainsNextTopModel-IMG-012

Da je Hippy Garden odavno prešao modne granice potvrđuju i snimljeni modeli unikatnih haljina, balonera i kombinezona.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here