Doživi sklad iznutra i izvana! U prekrasnoj prirodi, daleko od turističke gužve, možeš uživati u dubokom opuštanju i napuniti baterije u pozitivnom ozračju. To je potpuni odmor za tijelo, um i duh. Pravi odmor iz snova! Gdje god da si na svom yoga putu, ovaj Retreat će ti pomoći da unaprijediš svoju praksu, nadahnuti te i omogućiti da dođeš u dodir sa svojom pravom prirodom i otkriješ svoj puni potencijal.

KADA I GDJE:
*21.do 28.8.2016. – Villa Ana, otok Silba, Zadar, Hrvatska
*10.do 17.9.2016. – Villas Banistra Istria, Brtonigla, Istra, Hrvatska

PRIJAVE I INFO:
http://www.dep.life/?page_id=3651
https://www.facebook.com/events/529607340497740/?active_tab=highlights
https://www.facebook.com/events/1785282128361733/

Gdje točno?!

SILBA je ekološki čisti otok na kojem nema automobila, asfaltiranih cesta, pesticida, gužve turista. Idealan za potpuni odmor duha i tijela, u mirnom okruženju izdvojenom od svakodnevne užurbanosti. Idealno mjesto za kompletan odmor.

Divine retreat Silba

Vila u ISTRI je smještena u prekrasnoj oazi prirode i mira, u blizini mora, sa velikim vanjskim prostorom veličine 8000 m2 s puno zelenila, njegovanim vrtom, začinskim vrt, velikim travnjakom s drvećem i bazenom. Izgrađena je u autentičnom istarskom stilu, tradicionalne gradnje u autohtonom kamenu i drvu.

Divine retreat Istra

S kim?

Učitelji koji će vas voditi kroz Retreat su Swami Urgaya, Hana i Kristina…

SWAMI URGAYA je osnivač i vođa internacionalne organizacije Divine Energy Park sa sjedištem u Zagrebu u Hrvatskoj. 2002. godine sreo se sa svojim guruom Šri Šivakumar Swamiji Nasimath-om koji pripada indijskoj lozi kraljevskih gurua sa tradicijom starom preko 2 500 godina. On je Swamiju Urgayji prenio energiju i drevno znanje o tehnikama disanja, meditaciji, Lakšmi puđi (blagoslovu za razvoj i obilje)… 2007. godine Šri Šivakumar SwamijiNasimath je proglasio Swamija Urgayu Đagad Guruom (svjetski duhovni učitelj) na internacionalnom skupu mira u Karnataki. Swami Urgaya je učitelj i majstor Hatha joge, Kundalini joge, meditacije, Siddha joge i Divine Healing-a.

KRISTINA i HANA prakticiraju i podučavaju jogu i meditaciju preko deset godina te su certificirane učiteljice u Divine Energy Park-u. Podučavaju Hatha jogu, tehnike disanja, meditaciju i akupresuru. Također posjeduju znanje o fitoterapiji, ženskom zdravlje, Su Jok terapiji i kristaloterapiji te redovito održavaju i vode razne radionice.

RETREAT PROGRAM 

Primjer dnevnog rasporeda:

 • 6:30 Buđenje, detox čaj
 • 7:30 – 9:00 Čantanje, tehnike disanja
  Re-balancing & Kozmičko punjenje solarnom energijom
 • 9:00 – 9:30 Meditacija za svjetski mir
 • 9:30 – 10:00 Vegan smoothie time
 • 10:00 Slobodno vrijeme
  Sunce – more – pijesak
 • 11:00 – 14:00 Dodatne radionice
 • :00 – 19:30 Whole Body Yoga sat
 • 19:30 – 20:00 Meditacija za svjetski mir
 • 20:00 – 21:00 Večera
 • 21:00 – 21:30 Wellness šetnja
 • 21:30 – 22:30 Edukativno predavanje, Pitanja & Odgovori
 • 22:30 Odlazak na spavanje***
  / CIJENA /

  Cijena uključuje smještaj, joga satove, doručak, večeru, osvježavajuće napitke u neograničenim količinama, razna joga predavanja…

  Divine Retreat Silba iznosi 390 € za 7 dana.
  Divine Retreat Istra iznosi 840 € za 7 dana.

  Prijave i uplate su do 20.7.2016.

  Cijena ne uključuje: prijevoz do Zadra i trajekt do Zadra do Silbe (koji iznosi 50 kn u jednom smjeru), parking (u Zadru – za 7 dana 140 kn), putne troškove i putno osiguranje; dodatne obroke (ručak); dodatne aktivnosti i lokalni prijevoz; dodatne radionice i tečajeve.

  ***
  /O smještaju /

  VILLA ANNA
  Villa je izgrađena na istočnoj strani otoka Silbe s 5 komfornih apartmana i 2 studio apartmana. Apartmani su opremljeni satelitskom televizijom, klima uređajima. Svaki apartman ima terasu ili balkon, ovisno na kojoj etaži se nalazi. Svi apartmani su opremljeni s kuhinjama, a odvojeno se može koristiti praonica rublja. Lokacija kuće je na povišenom terenu od nivoa mora, prvi red do mora na udaljenosti od oko 150 m, s pogledom svih soba na istok i izlazak sunca. Ispred kuće nema izgrađenih kuća i otvara se prekrasan pogled na Velebit, otok Olib i Pag.
  Od kuće vodi put do prirodne plaže na kojoj možete pronaći mir i svoje mjesto pod suncem. Druge plaže udaljene su otprilike 5-10 minuta hoda.

  VILLA BANISTRA ISTRIA
  Villa je smještena na imanju, s ograđenim začinskim vrt bujne vegetacije veličine 8000 m2, s puno zelenila, velikim travnjakom s drvećem i bazenom. Imanje je izgrađeno u autentičnom istarskom stilu, tradicionalne gradnje u autohtonom kamenu i drvu. Ima svu potrebnu infrastrukturu koja zadovoljava potrebe suvremenog stanovanja.
  Vila ima vlastiti automatski sustav centralnoga grijanja i hlađenja koji pokriva cijelu kuću, potpuno opremljenu kuhinju, SAT i digitalnu televiziju (DVB-S, DVB-T), sef, telefon, WiFi / ADSL pristup Internetu, alarmni sustav, itd.
  Za kamenim stolom možete uživati u pjevu ptica i druženju. Vanjska ljetna kuhinja nudi elegantnu funkcionalnost kao produžetak vile za pripremu objeda od svježe hrane, kupljene na tržnici niz cestu.

  ***
  / PRIJAVE I SVE INFORMACIJE/
  www.dep.life/?page_id=3651
  pisinam@dep.life

  Za sva dodatna pitanja i informacije smo Vam na raspolaganju.
  Veselimo se Vašem dolasku,
  Divine Energy Park