Maštate o dugo očekivanom godišnjem odmoru, ali ste tip osobe koja ne može ostati predugo na jednom mjestu? Imamo idealno rješenje za vas! Rezervirajte tri noćenja u slovenskim Termama Olimia, a potom se uputite samo 30 kilometara dalje, u Terme Tuhelj u Hrvatskom zagorju! Dvije noći u Termama Tuhelj su besplatne za vas. Dva zanimljiva odredišta, dva vodena parka s ​​cjelodnevnom zabavom i animacijom za sve uzraste, odlična gastronomija, prekrasna priroda… i besplatne ležaljke i suncobrani za cijelu obitelj!

Aqualuna Terma Olimia može se pohvaliti svojim poznatim vodenim atrakcijama, među kojima se ističe kraljica adrenalina – King Kobra, najdivljiji adrenalinski tobogan u Sloveniji. Bazeni s najvećim valovima u Sloveniji, adrenalinski vodeni tobogani, brze staze i divlji zavoji probudit će dijete u vama. Maleni mogu vidjeti brojne egzotične životinje u prirodnoj veličini, fotografirati se i naučiti sve zanimljivosti o njima.

Vodeni planet...tik do Zemlje - tobogan

U Termama Tuhelj, uz jedinstvene vodene atrakcije, za nezaboravan događaj i pravu party atmosferu idealan je vanjski bazen Vodeni planet. Dok se odrasli mogu opustiti uz dobru glazbu u cocktail baru, najmlađi mogu uživati u vodenom gradu i druženju s maskotom Tuhijem ili se igrati s vodenih životinjama. Subote su rezervirane za Art & Wine festival uz koncerte i degustacije vina. Želite li nešto više, uputite se u otkrivanje prekrasnog okruženja i izvrsnih zagorskih specijaliteta u restoranu Dvorca Mihanović.

Nakon uživanja u vodenim atrakcijama u Termama Olimia, idealno je opuštanje nastaviti u najprestižnijem slovenskom Wellnessu Orhidelia. Ne brinite, za djecu je svakodnevno organizirano dva sata besplatnog čuvanja. Dok se oni zabavljaju s animatorima, vi možete uživati na masaži.

U večernjim satima ne propustite istražiti slikovitu okolicu. Djeci će sigurno biti najzanimljiviji jeleni u Jelenovom Grebenu i koliba vještica u Čokoladnici Synercus, a za mame i tate preporučujemo degustaciju lokalnog piva iz Haler pivovare i posjet samostanu s najstarijom ljekarnom u Europi, gdje imaju prirodno rješenje za svaku tegobu.

Čeka vas šest dana ljetnog uživanja od 281 € po osobi. Sve detalje o ponudi možete naći na web stranicama www.terme-olimia.com i www.terme-tuhelj.hr.

Kamo, ako ne k nama? Kad, ako ne sad? Tko, ako ne vi?