Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić najavio je danas da će svi navijači Hajduka i bez “vaučera” u nedjelju moći doći na južnu tribinu stadiona u Maksimir, a osvrnuo se i na sinoćnji poraz protiv Čornomoreca u Europskoj ligi te na nedjeljni referendum.

“Navijači Hajduka će na derbiju moći koristiti južnu tribinu bez vaučera. Ja kao predsjednik Dinama želim da Dinamo pregazi Hajduk kao plitak potok. Želimo sportsku atmosferu na tribinama, da glavni akteri budu igrači i nitko drugi. Moje naređenje je da se Hajduk pregazi kao plitak potok, kazao je na početku konferencije za novinare Zdravko Mamić.

[infopunkt 7492 2] Mamić o voucherima i Hajduku

Izvršni predsjednik osvrnuo se i na sinoćnji poraz od Čornomoreca u Europskoj ligi i posebno pohvalio brata Zorana

“Čestitao bih mojem bratu Zoranu Mamiću i stožeru što su od podignuli momčadi koja je bila na dnu. Za nogomet su najvažniji rad, disciplina i taktika. Dosadšnji moji treneri nisu imali pojma o tome. Dinamo je imao grandiozne igrače koji su igrali u reprezentaciji, ali ja sam imao nesreću da sam radio s neznalicama”, kazao je Mamić i posebno priznanje odao bivšem treneru Vahidu Halihodžiću koji se plasirao s reprezentacijom Alžira na SP 2014., a uspješan je bio i kao izbornik reprezentacije Obale Bjelokosti te kao trener više francuskih klubova.

“Vaha Halihodžić je jedini pravi trener. Kada bi Halihodžić bio trenerom pet godina Dinamo bi bio u europskom vrhu. Odmah sutra bi dao ostavku da Vaha dođe u Dinamo i zajedno s mojim bratom vodi momčad”, poručio je Mamić i osvrnuo se na nedjeljni referendum

“Želim pred hrvatskom javnošću reći da sam ja Zdravko Mamić bezuvjetno ZA. Osjećam se ugroženim jer sam dva puta završio u zatvoru. Branio sam dva navijača i prijetilo mi je 10 godina zatvora. Drugi put sam završio u zatvoru kada sam opisivao lik i djelo ministra Jovanovića. Ali ja volim krepat’, a ne molat’. Neće me ušutkati iako znam da će mi prirediti još veći pakao. Pozivam građane, odvažite se, ne dajte se zaplašiti lažnom artiljerijom. Mi smo prava ariteljira, moramo se suprotstaviti i zaokružiti za” rekao Mamić.

[infopunkt 7492 5] Mamić o referendumu

[infopunkt 7492 6] Mamić o glasovanju

[infopunkt 7492 7] Mamić o pozivu na glasovanje

[infopunkt 7492 8] poziv na glasovanje o demokraciji i ljubavi

“Ovaj moj istup nije protiv nikoga već samo zbog ljubavi”, završio je svoj emotivni istup izvršni predsjednik Dinama.

Infopunkt.tv/Hina

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here