Arena Centar (Foto: Saša Zinaja /Medijska mreža)Do kraja godine u Arena Centru otvaraju se trgovine Time Out, V&M, Biofarm, čokolaterija Zukrček, Garden, Amelie, Coquette, Aladin, Reebok, Idexe, Kamena Duga, Adidas Performance, Skandal, Takko i Pletix. U prvom kvartalu 2011. godine otvara se multiplex Cinestar s dvije luksuzne Gold Class dvorane, IMAX kino i SkyBowling kuglana. Na proljeće stiže dugo iščekivani H&M i Sportinin XYZ.

U nepunih dvadeset dana od otvorenja Arena Centra, TriGranitovog trgovačko-zabavnog centra smještenog na jugozapadnom ulazu u Zagreb, broj njegovih posjetitelja je premašio brojku od milijun. Time je Arena Centar oborio rekord svih trgovačkih centara TriGranita na području srednjoistočne Europe.

Arena Centar otvoren je za javnost 5. studenoga. Već prvog vikenda rada posjetilo ga je oko 300.000 građana čime su nadmašena sva očekivanja investitora.

– Iznimno smo zadovoljni dosadašnjim brojem posjetitelja. Impresivna brojka od milijun posjetitelja u tako kratkom razdoblju, osim što je postavila TriGranitov rekord, odredila je nove standarde na tržištu trgovačkih centara. Mjesec ispred nas je savršeno vrijeme za postavljanje novih rekorda. Tome će pridonijeti još noviteta u Arena Centru, otvaranje novih trgovina i niz zabavnih aktivnosti koje će upotpuniti predblagdansko raspoloženje te događanja u Areni Zagreb,- izjavila je Mirjana Majerović, direktorica Arena Centra.

Na 180.000 četvornih metara Arena Centar ima 10 velikih i preko 210 srednjih i malih trgovina te najveći hipermarket u Hrvatskoj – Interspar. Arena Centar je okupio tri vodeća svjetska modna lanca – Inditex/Zara i nove na hrvatskom tržištu GAP te H&M. Preko 20 posto brendova u Arena Centru je ili novo ili se pojavljuje u novom formatu.

FOTO: Novi brandovi i popusti u Arena Centru