Kamion Djeda Mraza (2)Kamion Djeda Mraza i ovog će prosinca, petu godinu zaredom, uveseljavati djecu diljem Hrvatske. Na putu dugom skoro 3.000 kilometara zaustavit će se u 11 gradova Hrvatske gdje će biti pozornica priredbe „Zgode Djeda Mraza“ s veselim sobom Rudijem, Tigrom Teom te Djedom Mrazom  i njegovim marljivim pomoćnicima u zabavnim ulogama.

 

Nakon što je već prošao hrvatsku obalu i dio unutrašnjosti, kamion će posjetiti i Zagreb, te vas pozivamo da se pridružite turneji u subotu, 20.prosinca, u 11 sati  u Heinzelovoj 70.

Razveselite svoje mališane besplatnom zabavom!

Kamion Djeda Mraza nije nikad imao bolji motor nego sad kad Schmitz Cargobull poluprikolicu s putujućom pozornicom dugačkom skoro 14 metara, vuče najnoviji MANov tegljač TGX 18.440 s ekološki najčišćim Euro 6 motorom od 440 KS. Sve adaptacije napravili su hrvatski partneri projekta. Auto Hrvatska prodajno-servisni centar Zagreb osigurao je i tehnički pripremio vozilo. Dekoriranje kamiona i stražnjih vrata te tisak, krojenje i montaže bočnih te krovnih cerada na Shmitzovoj poluprikolici obavljene su u pogonima tvrtke Belina iz Krapinskih toplica u suradnji s Team Reklamama iz Zagreba. Idejno rješenje ilustracija i dekoracija prijedlog je grafičkog studija Michel. Pregrade na pokretnoj pozornici montirala je Multi-Forma. Ugradnju više stotina metara svjetlećih ukrasa, mnoštva LED dioda i kontrolera obavila je tvrtka Prggin. Posebno su atraktivne LED diode koje uokviruju masku motora te masivni krovni nosač s jakim HS-SCHOCH reflektorima. Na poluprikolicu je ugrađen i elektroagregat pa se autorske predstave u produkciji udruge Amicus Epicentar Animacije mogu održati i na onim mjestima na kojima nema električne mreže. Prijatelji turneje su Auto Hrvatska Allianz i Splitska Banka.

Najave, događaji i puno fotografija te videa s turneje dostupni su za lajkanje i komentiranje na Facebooku: www.facebook.com/KamionDjedaMraza.

Autor: Press