Početna Događanja U Zagrebu je službeno počelo predbožićno ludilo!

U Zagrebu je službeno počelo predbožićno ludilo!

Već početkom studenog smo počeli osjećati božićnu atmosferu u gradu, no pravu čaroliju smo doživjeli u subotu kada je u 17 sati počeo program otvaranja Adventa u Zagrebu. Tradicionalno paljenje svijeće na Manduševcu, otvaranje Ledenog parka, paljenje tisuće lampice na Zrinjevcu, koncerti na Europskom Trgu, Fuliranje Ilicom…

Ne smijemo zaboraviti ni pregršt gastronomske ponude, osjećajući miris fritula, cimeta, kobasica koji se širi od Tomislavca do Ilice, nakon slasnih zalogaja zasigurno ćemo uživati i u kuhanom vinu! Također su u ponudi brojne kućice koji nas mame raznolikim sadržajem, od preslatkih plišanaca, slatkiša, licitarskih srca, kapica i rukavica da se ne smrznemo u ove hladne dane pa sve do ukrasa za bor.

IMG-20151129-WA0010

Dućani su već puni božićnih ukrasa, a božićne pjesme su na svakom programu radija. Šetajući se gradom i dućanima sigurno već planirate što ćete pokloniti vašim najdražima ispod bora, gdje ćete provesti Novu godinu ili možda otputovati na Advent negdje u naše susjedstvo? Nemojte predugo čekati odgovore na ova pitanja, već počnite planirati kako što zabavnije provesti ova 24 dana do Božića!

IMG-20151129-WA0004

Kao i svake godine nadamo se da će nas bijeli pokrivač uveseliti još više u ovo zimsko i predbožićno vrijeme, ali dok čekamo da cijeli Grad prekrije snijeg vaše najdraže i najmlađe razveselite odlaskom na Sljeme ili obucite klizaljke i trk u Ledeni park!

Ove godine nam je Zagreb donio puno više ponuda i atrakcija u ovo predbožićno vrijeme te smo sigurni da ćete svoje večeri provoditi uživajući s obitelji, prijateljima i vašim najdražima.

I dragi naši, s veseljem vam govorimo – u Zagrebu je službeno počelo predbožićno ludilo!

Anja Mihaljević

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here