Foto: PRESSTimovi igrača mogu osvojiti besplatnih sat vremena bowlinga za četiri osobe, četiri vaučera za karting vožnju ili četiri kupona sa 20% popusta na kompletan asortiman u C&A (čak i na robu na sniženjima), a KFC daruje 2x Classic košare pobjedničkom timu odbojke na pijesku.
Arena Centar ‘Plaža party’ časti još jednim ekuativno –sportsko zabavnim vikendom tijekom subote i nedjelje 27. i 28. srpnja.
U subotu, 27. srpnja u 17 sati počinje turnir odbojke na pijesku. Dođite i iskoristite ova tri sata vrhunske sportske zabave u kojoj može sudjelovati i cijela obitelji (momčad je sastavljena od četiri punoljetna igrača).
Nagradni fond uključuje: bowling u skybowlingu u Arena Centru za četiri osobe na sat vremena, četiri vaučera za besplatnu vožnju u trajanju od deset minuta u Karting Areni ili četiri kupona sa 20% popusta na kompletni asortiman robne kuće C&A (popust se odnosi na novu robu i robu koja je već sezonski snižena!) i 2x Classic košare iz KFC-a.
Nakon odbojke, u 20 sati počinje glazbeni program koji je ovaj puta rezerviran za dobru staru country glazbu. Band ‘Country Guru’ oraspoložit će vas vrhunskom glazbom povodom 30 godina country glazbe na ovim prostorima koju je potaknuo legendarni Dražen Vrdoljak (novinar, glazbeni kritičar i promotor) pokretanjem Plave trave zaborava
U nedjelju 28. srpnja roditelji mogu dovesti svoje najmlađe u radionicu za djecu koja počinje u 18 sati, a nakon toga počinje atraktivna zumba – fitness program koji privlači sve više poklonika diljem svijeta. Zumba je mješavina hipnotičkih latino ritmova i lako pamtljivih koraka – dinamična aktivnost za sve generacije. Uz mix salse, merengea, reggaetona i cumbije te inspirirajućih ritmova latino glazbe hodnici Arena Centra pretvorit će se u vruće ulice Brazila, a sudionici u latino plesače.
Sudjelovanje u igrama su besplatna, za odbojku na pijesku potrebno se prijaviti putem adrese elektroničke pošte na [email protected] i doći 15 minuta prije početka turnira. Igrači moraju biti punoljetni.
Na kraju natjecanja, krajem ljeta, najbolju odbojkašku momčad Eventim nagrađuje sa 4 ulaznice na koncert Robbie Wiliamsa.
Ljetni program „Idemo na plažu! Idemo u Arena Centar!“ traje tijekom cijelog ljeta – svaki vikend u srpnju i kolovozu i uključuje razne koncerte, sportski, zabavni program, odbojku na pijesku, DJ fešte i revije…
Više informacija na www.arenacentar.hr / [email protected]