Prošlotjedni podaci HR Top 40 na visoko prvo mjesto pozicionirali su aktualni duet dvoje mladih glazbenika domaće glazbene scene. Pjesma Sva blaga ovog svijeta u izdanju Croatia Recordsa te izvedbi Mije Dimšić i Marka Tolje predstavljena je na ovogodišnjem Splitskom festivalu, gdje je osvojila 3. mjesto prema glasovima publike.

Riječ je o prvom duetu u Mijinoj karijeri, i to upravo s pjevačem sličnog glazbenog senzibiliteta, što je u samom početku predstavilo idealnu kombinaciju za uspješan glazbeni uradak. Za pjesmu je krajem srpnja snimljen i spot u Opatiji, Lovranu i Mošćeničkoj Dragi, a čarobne scene iz video uratka dodatno su zaradili simpatije brojnih slušatelja.

“S ovom pjesmom sve je krenulo spontano i kao i uvijek, to se pokazalo odlično. I drago mi je da me Mia pozvala da je s njom snimim, jer je prvi duet koji je publika tako lijepo prihvatila. Jednostavna, romantična, iskrena – to je ono što se ljudima uvijek najviše svidi. Nadam se da će se pjesma dugo zadržati na vrhu jer to svakako zaslužuje. Jedno veliko hvala svim radijskim urednicima koji tako lijepo vrte pjesmu”, izjavio je Marko Tolja.

Na drugome mjestu liste nalazi se Nina Badrić s pjesmom Volim te, volim u izdanju Aquarius Recordsa, dok se na treće mjesto smjestila Franka sa singlom Ljubav, ništa više, čije izdanje potpisuju Karpo Mediai Croatia Records.

Novosti na listi predstavljaju tri čak tri singla. Najviši ulaz ostvario je Jacques Houdek s pjesmom Voli do boli u izdanju RTL Musica, a po prvi su put na listu ušli i singlovi Kad mi dođeš u izvedbi Lidije BačićLille i Alena Vitasovića te Lito umire koji izvodi Neno Belan.

Na regionalnim listama, Mia Dimšić i Marko Tolja s pjesmom Sva blaga ovog svijeta zauzeli su prvo mjesto u Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj, Slavoniji te Istri i Primorju. U Dalmaciji je najemitiranija grupa Vatra sa singlom Poruke u boci, dok se u regiji Zagorja na broju 1 smjestila grupa Vigor s pjesmom Šatori snimljenom u suradnji s Isaacom Palmom.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.