Početna Izbor HR Top 40: Damir Kedžo i singl ‘Vidi se izdaleka’ smjestili se...

HR Top 40: Damir Kedžo i singl ‘Vidi se izdaleka’ smjestili se na vrh liste

Radijski eter širom je otvorio vrata ljetnim hitovima, a jedan takav aktualni singl od prošlog se tjedna smiješi s broja 1 liste HR Top 40. Pjesma Vidi se izdaleka u izvedbi Damira Kedže već je svojim dolaskom u eter ostvarila najviši ulaz i najavila uspjeh, a o popularnosti singla svjedoči i nekoliko tjedana boravka u TOP 3 najemitiranijih domaćih pjesama.

Prema prošlotjednim podacima, singl koji izdaje Croatia Records službeno se popeo na prvo mjesto liste, a osim same pjesme, pozornost slušatelja plijeni i pripadajući spot koji zrači vedrinom i ljetnim raspoloženjem. Specifičan vokal i uspješni singlovi Damira Kedže ostavili su traga u više navrata u radijskom eteru i na listi HR Top 40, stoga ne čudi da je njegova nova pjesma u kratkom roku dospjela na sam vrh liste.

Na drugome ga mjestu slijedi Franka s pjesmom Ljubav, ništa više, ljetnim singlom kojim je mlada izvođačica najavila izlazak svojeg drugog studijskog albuma. Broj 3 zauzela je Nina Badrić sa svojim iznimno uspješnim singlom Volim te, volim koji je, poput njezinih prethodnih pjesama, dugo držao sam vrh ljestvice. Njezin raniji singl Rekao si na aktualnoj listi slovi kao najizdržljiviji nakon tjedana boravka na istoj.

Najviši ulaz ostvarili su Kameny i Iva Ćurić s pjesmom Ranjeni u izdanju Croatia Recordsa i Styx Productiona. Singl DJ-a i producenta Tomislava Jelića i mlade slavonske pjevačice obilježili su moderna produkcija i plesni ritam, i doveli ih među najemitiranije u Hrvatskoj. Najveći skok zabilježio je Matija Cvek s Dramom, novom pjesmom u izdanju Menarta kojom je još jednom potvrdio svoj uspjeh kao jedan od najprepoznatljivijih imena mlađe generacije domaće glazbene scene.

Na regionalnim listama, Nina Badrić zauzela je broj 1 u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj te Dalmaciji s pjesmom Volim te, volim, dok je Franka sa singlom Ljubav, ništa više najemitiranija u Istri i Primorju. U Slavoniji prvo mjesto zauzimaju Mia Dimšić i Marko Tolja te njihova pjesma Sva blaga ovog svijeta, izvedena na Splitskom festivalu. Grupa Vigor i Isaac Palma te njihov singl Šatori, zabavni hit mjeseca srpnja, najemitiraniji su u regiji Zagorja.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here