Početna Izbor HR top 40: Pravila igre najviši novi ulaz

HR top 40: Pravila igre najviši novi ulaz

Mladi zagrebački bend Pravila igre, s novim singlom ‘Zagrli me’, već su u prvom tjednu na nacionalnoj top-listi HR top 40 stigli sve do šestog mjesta. Riječ je o pjesmi za koji dečki iz benda kažu kako ima posebno značenje za njih s obzirom da je to prva pjesma koju su prije dvije godine snimili u studiju Mire Buljana. Uz Pravila igre novi na listi su i grupa Vigor s pjesmom ‘Gdje si sada pile moje’, dok je najveći skok zabilježio Pavel s novim singlom ‘Ljubav’.

Na prvim mjestima i dalje čvrsto Oliver & Gibonni s duetom ‘Sreća’ te Nina Badrić s pjesmom ‘Dani i godine’, a u top tri ušao je i Petar Grašo sa ‘Ne znan za se’.

Oliver i Gibonni na čelu su i većine regionalnih top-listi, pa se tako nalaze na prvim mjestima u Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj te Gradu Zagrebu. Petar Grašo prvi je u Slavoniji, Neno Belan s pjesmom ‘Sanjaj’ u Dalmaciji, dok je Nola s novim singlom ‘Negdje između’ broj jedan u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here