Novi, dugo iščekivani Gibonnijev singl ‘Onako, od oka’ već je u drugom tjednu na top-listi HR top 40 izborio čelnu poziciju, a skokom od čak 20 mjesta pokazuje da tamo namjerava i ostati. Na drugom mjestu nalazi se prošlotjedni broj jedan, grupa Songkillers feat. Nikola Marjanović s pjesmom ‘Nisi tu’, dok su treći ovoga puta Pavel sa svojim iznimno uspješnim singlom ‘Poslije nas’.

Pitali smo Gibonnija o odličnim reakcijama publike na novi singl i prvom mjestu na HR top 40: „To je odlično ako je istina! Ako se niste utrotili s emisijom ‘U zdravk mozak’… ako je stvarno onda je to odlično! Hvala slušateljima i urednicima na podršci i hvala što vam se svidjela ‘Onako, od oka’, moram vam  reći da dijelim vaše mišljenje’, našalio se.

Najviši ulaz ovoga tjedan imao je Detour s pjesmom ‘Zaljubila sam se’ koji su na top listu ušli s pete pozicije. Novi na listi su i Oliver Dragojević s pjesmom ‘Gdje to piše’, Tony Cetinski i Jacques Houdek s duetom ‘Tugo moja’, ‘Neka boli do boli’ Tamburaškog sastava Kas, ‘Moje tijelo’ Nine Donelli te Mejaši s pjesmom ‘Bubamara’.

Gibonni je na prvim mjestima regionalnih top-listi u Dalmaciji, Središnjoj Hrvatskoj i Gradu Zagrebu, a Nola s pjesmom ‘Moj svijet’ u Istri i Primorju. ‘Zašto još volim te’ koju izvode Luminize feat. Marin Jurić Čivro najslušanija je pjesma u Slavoniji, dok je Jelena Rozga s novim hitom ‘Udajem se’ ponovo na prvom mjestu u Zagorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 140.