Ima li što inspirativnije nego kad u intervjuu pročitate da vaš glazbeni uzor stvara glazbu kako bi nekom uljepšao i oplemenio život? Upravo je ove riječi Gibonni izrekao u nedavno objavljenom intervjuu, a povod za razgovor bio je skorašnji koncert u zagrebačkoj Areni, u subotu, 21. listopada.

Koncert koji će biti best of the best i dragulj u Gibonnijevoj glazbenoj karijeri ugostit će i suradnike s kojima je gradio svoj glazbeni put, ljude koji su više od gostiju, prijatelje: Damir Urban, Matija Dedić, Maya Azucena i Vlatko Stefanovski. Osim njih, Gibonniju će se na pozornici pridružiti čak dva zbora. Gradski zbor Brodosplit ovjenčan je mnogim nagradama, s više od 40 godina dugom tradicijom. London Community Gospel Choir – najnagrađivaniji je svjetski gospel zbor koji je pozornice dijelio s velikanima poput Georgea Michaela, Erica Claptona i Madonne. Gibonni je u svojoj karijeri često za goste birao vrhunske instrumentaliste pa je tako nedavno prepoznao i dvojicu mladih glazbenika – Bows Vs Plectrum, koji će gostovati u Areni.

Uz ovako impresivnu brojku gostiju natuknut ćemo vam samo da je i izgled pozornice više nego spektakularan, kao stvoren da nas u subotu, 21.10. nosi morima Gibonnijevih nezaboravnih stihova.

Još par dana dijeli nas od glazbenog mirakula u Areni Zagreb. Napominjemo, koncert samo što nije rasprodan. Sva mjesta na tribinama su rasprodana, a posljednje ulaznice za parter puštene su u prodaju prije par dana.

Preostale ulaznice čekaju vas u Aquarius Music Shopovima, te u sustavu  Ticketshop.hr.