Početna ZG vodič Trgovine, usluge FOTO: Kupnja kompjutora u lounge baru

FOTO: Kupnja kompjutora u lounge baru

Hrvoje Prpić (Foto: HGspot)– Želimo postati mjesto gdje će ljudi ne samo doći kupovati naše proizvode, već se i raspitivati o novitetima, uz naš stručni tim popiti kavu ili na licu mjesta isprobati novotarije iz radionica vodećih proizvođača informatičke opreme,- izjavio je Hrvoje Prpić, savjetnik Uprave HGspota na otvaranju prvog kata poslovnice u Utrinama.

Na prvom katu, iz udobnih fotelja u lounge baru moći ćemo kupovati, razgovarati s prodavačima i opuštati se kako bi s veseljem trošili svoj novac na skupocjenu informatičku i digitalnu opremu.

Opušteno bi trebalo biti i na HotSpotovima, mjestima s gadgetima koji služe uglavnom zabavi. Nude se igrice na jednom od prvih računala, isprobavanje iPad-a, provjera treba li vaš kompjutor kupku u mineralnim uljima i slično.

Domaćini kažu, novi HGspot bit će prepoznat također po stručnosti i kompetencijama kada je riječ o informatičkoj tehnologiji povezanoj sa suvremenim životnim stilom. Cilj im je ostati najveći maloprodajni lanac informatičke opreme, a to žele postići računajući na emocije kupaca koji će se u dućanu dobro zabaviti, ali i na učinak stručne pomoći pri kupnji informatičke opreme.

Lounge bar HGspota (Foto: HGspot)

[nggallery id=118]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here