Autor:
Maja Jurišić

Fly! BarDjevojačka večer uz u Fly! baru uz besplatnu votku i živu glazbu razlog je što će mnoge zagrebačke djevojke cijeli petak biti umorne, ali sa zadovoljnim osmijehom na licu. Čisto sumnjamo da se netko tako dobro zabavljao kao ekipa koja se u četvrtak navečer okupila u Fly!-u oko šanka gdje je za cure do ponoći tekla besplatna votka u enormnim količinama.

Naravno, ni cuga ne bi tako glatko išla da pjesme nisu pogađale “u sridu” zahvaljujući bendu Ritam noći i DJ Marku koji je puštao hitove ’80-ih i ’90-ih dok su dečki iz benda odmarali prste od najvećih domaćih hitova.

Nadam se samo da gosti nisu jako pretjerali i da će danas biti u stanju ponovno naletiti do Fly!-a gdje njih, ali i sve vas zainteresirane čeka koncert Nele Vidaković. Ta je pjevačica najpoznatija po hitu “Hej policijo”, koji se već neko vrijeme vrti po svim narodnjačkim klubovima. Osim te svoje uspješnice, odnosno predstavljanja albuma prvijenca, zgodna Nela zapjevat će i mnoge druge narodne hitove i zasigurno sve okupljene dovesti do ludila.

Upad u Fly! je 20 kuna za one koji se najave prije na www.flybar.hr, a oni koji nalete tek usput na ulazu će morati “pljunuti” 30 kuna. No, ne očajavajte jer će vam i dalje ostati love za cugu jer je, kao što je već poznato, piće u Fly!-u po akcijskim cijenama. Ako i dalje inzistirate na tome da uštedite, javite nam se do 14 sati jer darujemo 2×2 ulaznice.

[nggallery id=204]

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-Zagreb.hr i Fly! Bar daruju 2×2 ulaznice za večeras 1. listopada.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected], s naslovom poruke Fly_online, odgovorite na nagradno pitanje: Kako se zove pjevačica koja će večeras nastupiti u Fly! baru? Nemojte zaboraviti navesti i sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela

Vaše prijave primamo danas do 14 sati kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti ime dobitnika.

Sretno! :-)

DOBITNICA

Večeras će se besplatno zabavljati u Fly! Baru Silvija Putanec. Njezino će ime biti na popisu posjetitelja. Može povesti i društvo jer je osvojila dvije ulaznice.

Odgovor na nagradno pitanje glasi: Nela Vidaković.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here