Kultni Bulldog proteklog je petka otvorio vrata kluba u kojem je započeo warm-up program ‘Magic’ koji će se održavati svakog petka od 22h.

Koncept warm-up partya koji je već dobro zaživio u svijetu, počinje sa životom i u Zagrebu. Izaći iz stana, popiti par pića uz odličnu plesnu glazbu, pa ili otići dalje, ili ostati, nova je mogućnost za sve zagrebačke clubbere. Mi kažemo, bilo je i vrijeme.

Oni koji nisu bili na otvaranju Bulldog Magica, sigurno se pitaju što ih to ovog petka magično očekuje tamo, a to je:

Bronxwon, resident kluba Kalypso, a sada i Bulldog cluba, garancija je da ćete uživati u odličnoj glazbi, deep houseu, tech houseu i nu discu, a ovog petka, 20. studenog, uz njega će zavrtjeti i Martyn Dox.

Također, s obzirom na novi koncept klupske večeri, sva pića će biti po vrlo povoljnim cijenama. Vrata kluba otvaraju se u 22h, kada kreće program ‘Magic’.

Za program petkom, osim promotivnih cijena pića, pripremljen je vrhunski sound system i atraktivne hostese koje će dodatno zapaliti atmosferu u klubu. Preporučamo dolazak čim prije, jer je kapacitet kluba ograničen.

Drago nam je da je Zagreb dobio još jedno mjesto za ples i to u strogom centru grada. Svi ste pozvani svakog petka od 22h. Zato cipele za ples na noge i vidimo se u Bulldog Magicu!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here