Valamar Riviera već treću godinu za redom raspisuje natječaj „Tisuću dana na Jadranskom moru“, kojim će dodijeliti donacije za potporu projektima usmjerenima na rad s djecom. Osiguravanjem besplatnog boravka na moru u jednom od svojih hotela, ljetovališta ili kampova, Valamar Riviera i ove godine pomaže djeci bez odgovarajuće obiteljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama. Valamar Riviera dodijelit će ukupno tisuću besplatnih noćenja s uključenom uslugom polupansiona ili pansiona u nekom od svojih 30 hotela i ljetovališta te 13 kampova.

Kod pristiglih prijava razmatrat će se kvaliteta projekta rada s djecom koji se provodi u 2016. godini, značenje predloženog projekta za pomoć određenoj skupini djece u društvu, dosadašnji rad i rezultati na području djelovanja te adekvatna interna organizacijska struktura sudionika. Posebnu prednost imat će djeca koja još nikada nisu imala priliku ljetovati na moru. Sudionici natječaja mogu biti isključivo institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Natječaj je otvoren od 11. travnja do 27. travnja 2016. godine, a prijavnice za natječaj mogu se preuzeti s web stranica Valamar Rivijere, www.valamar.com i www.valamar-riviera.com.

U okviru ovog programa, Valamar Riviera je tijekom protekle dvije godine omogućila besplatno ljetovanje za više od 650-ero djece iz cijele Hrvatske. „Tisuću dana na Jadranskom moru“ provodi se u okviru Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja „Veliko srce Valamara“, kroz koji Valamar Riviera aktivno i kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici, brine o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te doprinosi razvoju kulture uzajamnosti.