naslovnica romana Posljednji haremRoman koji se ne ispušta iz ruku najkraći je opis ljubavne priče Petera Prangea o dvije stanovnice Carigrada 1909. godine. Nije riječ o bilo kakvim ženama već o sultanovim ljubavnicama koje ostaju bez posla jer Carstvo propada, sultan napušta zemlju zahvaćenu revolucijom i ratom, a one su među stotinama žena iz njegovog harema koje se moraju prilagoditi promjenama.

Zbunjene i same Fatima i Eliza u napuštenoj palači ubrzo shvaćaju da sultan nije jedini muškarac u carstvu. Upoznaju zanimljive muškarce, Felixa, liječnika iz daleke Njemačke, i Taifuna, službenika koji radi za novu vladu. Ali pred novim ljubavima stoje brojne prepreke koje trebaju savladati poput jaza između Istoka i Zapada, između prošlosti i sadašnjosti. U vrtloge strasti prijateljice se nađu i u prilici da ugroze svoj odnos koji još postoji kao jedina vanjska veza s prošlošću.

Ako mislite da bi vas ovaj roman mogao zabaviti i opustiti registrirajte se na Online-Zagreb.hr i uz malo sreće možda ćete u njemu uživati besplatno. Roman je nedavno objavila Naklada Ljevak i u knjižari stoji 149 kuna.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Online-zagreb.hr i Naklada Ljevak poklanjaju vam primjerak knjige Petera Prangea “Posljednji harem”.

Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Posljednji harem _online, te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 25. svibnja kada ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! :-)

1 Komentar

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here