naslovnica knjige SuradnikJohn Grisham romanom Suradnikostaje vjeran žanru koji ga već gotovo dva desetljeća ne skida s vodećih mjesta top ljestvica najprodavanijih knjiga – pravnom trileru. Samo devedesetih godina, njegovi su se romani diljem svijeta prodali u više od šezdeset milijuna primjeraka, što je Grishama učinilo jednim od najpopularnijih autora svih vremena. “Suradnik” pokazuje kako Grisham, kad su u pitanju vrhunski napisani romani koji tematiziraju pravnički svijet, još dugo nema namjeru posustati.

Evo ukratko o sadržaju. Kyle McAvoy obdaren je izuzetnim pravničkim umom i sve bi u njegovu životu bilo savršeno da nema mračne tajne koja bi mu u trenu mogla uništiti snove, karijeru, život. Tajne za koju je uvjeren da nikada neće procuriti u javnost, dok se jednog dana ne pokaže koliko je bio u krivu…

Roman je ove godine izdao Algoritam. Uz malo sreće primjerak je vaš. Kako, pročitajte u nagradnom okviru.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!
Online-Zagreb.hr
i Algoritam poklanjaju vam primjerak knjige Johna Grishama “Suradnik”.
Kako biste osvojili knjigu, potrebno je na adresu [email protected] poslati email s naslovom Suradnik_online te točno odgovoriti na nagradno pitanje:
Je li Grisham majstor pravnih trilera?
Nemojte zaboraviti upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na Online-Zagreb.hr-u, broj mobitela i adresu stanovanja.
Vaše prijave primamo do 5. rujna kada ćemo na ovoj istoj stranici objaviti sretne dobitnike.
Sretno! :-)
DOBITNIK
Knjigu je osvojio MIROSLAV GAŠPAREC. Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primit će na e-mail.
Odgovor na nagradno pitanje glasi: da.

2 Komentari

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here