Početna ZG vodič Izleti, obilasci Daleka putovanja za Novu godinu

Daleka putovanja za Novu godinu

Autor:
PR objava

Djed MrazVrijeme Adventa, Božića i Nove godine uistinu su prava prilika za darivanje i uživanje u radostima putovanja. PBZ Card Jumbo Travel Services iz svoje bogate ponude izdvaja destinacije koje će vas zasigurno oduševiti. Jumbo Travel Services pruža pogodnost plaćanja svih usluga putovanja i zrakoplovnih karata American Express karticama obročnom otplatom do 12 rata bez kamata i naknada.

Advent u Finskoj

U samo tri dana čarterom iz Zagreba od 10. do 12. prosinca 2010. doživite adventsku čaroliju Finske. Osjetite duh srednjovjekovnog Tallinna, uživajte u otmjenosti i božićnoj atmosferi Helsinkija, doživite nezaboravnu snježnu avanturu na Arktičkom krugu i osobno šapnite svoju želju Djedu Božićnjaku!

Taj MahalNovogodišnja putovanja

Slijedom tradicije organizacije dalekih putovanja, PBZ Card Jumbo Travel Services organizira grupna i individualna novogodišnja putovanja na najatraktivnija odredišta svijeta.

U ponudi su tura po čarobnoj Indiji od 28. prosinca 2010. do 5. siječnja 2011. uz posjet Delhiju, Agri, Jaipuru, Goi i Mumbaiju te velika kineska tura u terminu od 29. prosinca 2010. do 8. siječnja 2011. koja uključuje posjet Shanghaiju, Zhujiaijaou, Suzhou, Hangzou te Pekingu.

U Atlanskom oceanu, samo 450 km od obala Senegala, nalazi se arhipelag od deset otoka i osam otočića, pod zajedničkim nazivom Cabo Verde ili Zelenortski otoci. Svaki otok svijet je za sebe i pruža poseban doživljaj: od pješčanih plaža i tirkiznog mora koje oplakuje otok Sal, nepreglednih pješčanih dina Boaviste, dramatičnih vulkanskih krajolika otoka Fogo, etničke i kulturne raznolikosti glavnog otoka Santiaga do slikovite kolonijalne arhitekture i melankoličnih melodija s otoka Sao Vicente čija je najpoznatija glazbenica čuvena i jedinstvena Cesaria Evora. Ovaj predivan otok posjetite u terminu od 26. prosinca 2010. do 2. siječnja 2011.

U terminu od 27. prosinca 2010. do 4. siječnja 2011. možete posjetiti zapadnu obalu SAD-a. Amerika, po mišljenju mnogih, zemlja u kojoj su svi snovi ostvarivi, i danas, 234 godine nakon svog osnivanja, privlači mnoštvo znatiželjnika. Bilo da ste se odlučili sunčati na kilometarskim plažama vječno sunčanog Los Angelesa, izazvati sreću na dvoboj u Las Vegasu ili se voziti čuvenim tramvajima po brežuljkastom San Franciscu, Amerika vas sigurno neće razočarati!

FunchalPosjetite Madeiru i Lisabon u novogodišnjem ruhu od 28. prosinca 2010. do 4. siječnja 2011. Madeira je otok impresivnih pejsaža i bujne vegetacije gdje se isprepliće cvjetno šarenilo s prapovijesnom šumom. 1999. godine uvrštena je na listu UNESCO-ove prirodne svjetske baštine i predstavlja pravi “biser Atlantika” s glavnim gradom provincije Funchalom i njegovom živopisnom tržnicom na kojoj se nudi raznovrsno tropsko voće, cvijeće, lokalne rukotvorine i svježa riba.

Cjelokupnu ponudu novogodišnjih putovanja kao i novogodišnjih krstarenja možete pronaći na www.jumbo-travel.hr.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here