Početna Novosti Finska Startup sauna ponovno u Zagrebu

Finska Startup sauna ponovno u Zagrebu

U ponedjeljak 23. ožujka, hrvatski startupi imat će izuzetnu priliku učiti od uspješnih poduzetnika i investitora koji nam dolaze iz Startup Saune, startup akceleratora iz Finske.

Zainteresirani startupi, bez obzira u kojem stadiju razvoja, prijaviti se moraju do srijede, 18. ožujka putem LINKA, nakon čega će se odabrati oni koji će prisustvovati na eventu u ponedjeljak 23. ožujka. u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva. Startupovima koji će sudjelovati pruža se prilika doći na užu listu kandidata za akceleracijski program Startup Saune koji se održava tijekom svibnja 2015. u finskom Helsinkiju.

STRUČNJACI ODRŽAVAJU TRENINGE

Kristoffer Lawson - Startup Sauna

Kristoffer Lawson pokretač je biznisa sa dugotrajnim stažom u razvoju proizvoda i tehnološkoj inovaciji. Bio je ključan suosnivač Holvija, koji je potresao tržište banaka, gdje je pomogao kreirati viziju gradeći mnoge od temeljnih tehnologija, korisničko sučelje kao i razvijajući poruke i prodajne kanale. Osnovao je i najveći digitalni art festival u nordijskim zemljama, The Alternative Party.

Mike Bradshaw - Startup Sauna

Mike Bradshaw je stručnjak kojeg često možete zateći kako trenira startupe u ranom stadiju razvoja i poduzetnike u osnovama pitchinga. Jedan od načina na koji ćete ga zasigurno naljutiti čitanje natuknica prilikom prezentacije jer smatra da su iste “zločin protiv čovječnosti”.

Preko dana radi kao Sensei na AppCampusu, a u slobodno vrijeme trenira u Startup Sauni, suvozač je u Travelling Salesman projektu, organizator MobileDevCamp.fi-a zadnjih pet godina, kao i nositelj britanske putovnice.

 

1 Komentar