“Život je lijep, ružan, ponekad i tužan. Svakako nepredvidiv i izazovan. Težak. Bolan. Prepun briga i nadanja. Život je igra koju igramo samo jednom, stoga je najbolje naučiti kako živjeti sa svime što nam on donosi… Nakon padova i lomova, jedino što nam preostaje je dići se i naučiti kako prihvatiti realnost, nositi breme te iste realnosti i nastaviti dalje – živjeti. Lea u svojoj knjizi nudi baš to – savjete za oslobađanje iz okova života, okova koje si ponekad i sami nametnemo. Iz svojih, ali i tuđih (uglavnom teških) životnih situacija, naučila je upravo to: kako prihvatiti, izdići se i nastaviti dalje. I pretočila ih je u ovaj priručnik. Izvući pouke iz situacija koje život piše sam i bez naše pomoći, najveći je izazov s kojim se pojedinac može susresti. Naučiti kako ih prigrliti (ili čak zavoljeti) te nastaviti živjeti sa spoznajom da je i taj scenarij u redu, ono je o čemu Lea govori u svojoj knjizi. U knjizi koju je nazvala na interesantan, pomalo iznenađujuć, ali zaista najbolji mogući način; koja u svojem nazivu krije tako jednostavnu i oslobađajuću poruku – DA, I? Ovakva, prožeta pjesmama za inspiraciju, primjerima iz života i savjetima za borbu za sebe, za slobodu – za život, knjiga je koju ćete pročitati u jednom dahu, ali iz nje u isto vrijeme naučiti štošta. Naučiti – prije svega – ponešto o sebi jer možda ćete se, tko zna, i prepoznati u nekim primjerima ili situacijama iz knjige, a onda naučiti i ono najbitnije: spoznati o tome kako dalje, kako preživjeti i nastaviti letjeti – nakon padanja.” Lana Milčec, urednica, Dhar media.

IMG_6459

”Preživjeti nakon padanja često je izazov, no svakako lakši ako ga prihvatimo otpuštajući dvjema malenim riječima: ”DA, I?”. Te izazove opisala sam u desetak poglavlja: popikavanje, padanje, ne mogu, borba, strah, LJUBAV, ustanite, ustrajte, otpustite i sloboda. Koliko god puta se popiknuli i posrnuli, pali, ogrebli koljena ili nešto treće, misao vodilja koja nam može olakšati mnoge životne okolnosti upravo je sažeta u naslovu knjige: DA, I?

Često je naš kut gledanja na stvari izobličen lošim iskustvima koja su nas zaustavila u tome da pokušate promijeniti nezadovoljavajuće životne okolnosti.

Za sada vas molim da pokušate zanemariti ta svoja uvjerenja, barem za vrijeme dok čitate knjigu. Zamislite da danas, prvi puta možete primiti svoj život u ruke i živjeti upravo sada i sretni i oslobođeni ukoliko naučimo samo te dvije male riječi otpuštanja: DA, I?”- Lea Brezar, autorica

DA, I – priručnik za preživljavanje, nosi u sebi snažnu poruku isprepletenu autoričinim osobnim iskustvima što mu daje i autentičnost.

Knjiga se može pronaći na prodajnim mjestima Tisak media, Algoritma Mozaika, u Planetopiji te u web dućanima Abrakadabra i Superknjižara po cijeni od 70,00 kn već od 18.07.2016. Lovimo ljetnu groznicu čitanja!