Sutra je dan kad puštamo tisuće lampiona u zagrebačko nebo! Udruga Mogu sve i Hrvatska udruga za bolesti štitnjače ostvarit će vam san koji ste čekali dvije godine – puštanje čak 5 000 lampiona u zagrebačko nebo, s vašim dobrim željama!

Naglašavamo kako se zbog velike zainteresiranosti ova kulturološko-humanitarna manifestacija održava na Sveučilišnoj livadi na poznatim zagrebačkim fontanama. U 18h je službeno otvorenje preuzimanja lampiona s Gradonačelnikom Milanom Bandićem, a u 19h započinje program pod vodstvom ambasadora udruge Mogu sve, Maria Valentića, u kojem vam donosimo i neka iznenađenja te garantiramo visoku razinu smijeha i zabave. Zapamtite, u 20h ćemo svi zajedno pustiti lampione!

„Božićno svjetlo želja“ manifestacija je humanitarnog karaktera pri čemu dajete svoju donaciju za rad Udruge Mogu sve i Hrvatske udruge za bolesti štitnjače kako bi mogle realizirati projekte u nadolazećoj godini.

Molimo vas da dođete na vrijeme iako smo vam osigurali četiri štanda odnosno osam mjesta za preuzimanje lampiona, dovoljan broj volontera, naglašavamo kako se očekuje gužva te za strpljenje i dolazak na vrijeme. Minimalna donacija je 25kn, a obzirom da je ovo isključivo donacija, ni mi, a ni naši volonteri NEMAJU doticaja s novcima te molimo točnu svotu koju želite donirati.

Kako ne biste mislili da ćemo vas ostaviti gladne, žedne i promrzle, možete se ugrijati u Book Caffe-u gdje vas očekuju promotivne cijene za tople napitke! Također na terasi ispred Book Caffe-a ćete moći i nešto pojesti jer vas nećemo ostaviti gladne, a organiziran će biti i prolazak kroz publiku s toplim napitcima.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su omogućili ostvarenje ovog događaja – Gradu Zagrebu, Turističkoj zajednici grada Zagreba, našim medijskim pokroviteljima i svima ostalima koji su nas pratili. Zahvaljujemo se i našim sponzorima Prvoj sportskoj kladionici te Fitness OF-u bez kojih puštanje lampiona ne bi bilo moguće.

Pozivamo vas da dođete u što većem broju, toplo se obucite, ponesite fotiće, kamere, snimajte i slikajte te nas označavajte na Instagramu #bozicnosvjetlozelja.

 

Vidimo se sutra!