Kako bi najljepše doba u godini bilo još čarobnije, pobrinula se udruga Mogu sve koja će dodatno zagrijati blagdansku atmosferu 17. prosinca ispred NSB-a, na čarobnim zagrebačkim fontanama gdje će se pod nazivom „Božićno svjetlo želja“ održati puštanje nekoliko tisuća svjetlećih lampiona.

Akciju organizira udruga „Mogu sve“ u suradnji s Hrvatskom udrugom za bolesti štitnjače.

Zainteresirani za puštanje „Božićnog svjetla želja“ na licu mjesta moći će nabaviti lampione, a svi prihodi bit će donirani udrugama Mogu sve i Hrvatskoj udruzi za bolesti štitnjače.

Cilj ove blagdanske poslastice nije samo uljepšati vizuru grada i svim posjetiteljima osigurati nezaboravno iskustvo, nego osvijestiti javnost o inkluziji osoba s invaliditetom u društvo te sve većem broju oboljelih od bolesti štitnjače.

Foto: zagreb.hr
Foto: zagreb.hr

Sve informacije o programu i sadržaju pratite na društvenim mrežama udruge Mogu sve, te portalima i društvenim mrežama She.hr, Zagrebonline.hr, Profitiraj.hr, i Moja-Stitnjaca.hr.

Pripremite svoje želje, šalove i rukavice, dođite na zagrebačke fontane i prepustite se najljepšoj blagdanskoj čaroliji.

Posebne zahvale Gradu Zagrebu i Turističkoj zajednici grada Zagreba na omogućavanju ovog projekta te našim medijskim pokroviteljima She.hr, Zagrebonline.hr, Profitiraj.hr, Moja-Stitnjaca.hr i Enter mediji!