Od danas je Zagreb bogatiji za još jedan hot spot u samom središtu grada. Svi koji se nađu na terasama trgovačkog centra Cascade u Tkalčićevoj ulici moći će uživati u besplatnom korištenju usluge bežičnog Interneta.

Centar Cascade posjetiteljima na četiri otvorene terase omogućuje besplatno pregledavanje vijesti na internetskim portalima, pregledavanje vlastite elektroničke pošte te razmjenjivanje informacija putem društvenih mreža. Brzina bežičnog pristupa internetu je 4 Mbps/256 kbps, a mreža je otvorena te dostupna svima. Za korištenje potrebno je ponijeti tek vlastito prijenosno računalo ili mobilni telefon.

Bežični Internet nametnuo se kao norma u svim gradova i frekventnim lokacijama u njima, a posebice je potreban na lokacijama koje su, poput ove, turistički eksponirane. Uvođenjem besplatnog bežičnog interneta dio Tkalčićeve u kojoj je smješten trgovački centar Cascade postao je atraktivniji poslovnjacima, ali i turistima koji žele besplatno preuzimati podatke s interneta.

Trgovački centar Cascade u centru Zagreba nastoji ići u korak s tehnologijama i potrebama posjetitelja, stoga će dodatna usluga obogatiti ponudu u ovome dijelu grada te posjetitelje centra istodobno potpuno besplatno povezati s ostatkom svijeta.

Cascade (Foto: Siniša Kosić /Medijska mreža)