Tko me zoveHT-ov ApliCentar, prvi hrvatski web centar za mobilne aplikacije, bogatiji je od danas za dvije nove (hrvatske) aplikacije „Tko me zove” i “HT imenik”.

Aplikacije su besplatne, a korisnicima omogućuju da jednostavno saznaju tko ih zove ili im šalje SMS poruku čak i ako u svom telefonskom imeniku nemaju taj broj, a dostupan je putem HT-ova online imenika.

Tko me zove

Aplikacija „Tko me zove“ jednostavna je za korištenje jer se sama aktivira u trenutku primanja poziva ili SMS-a s nepoznatog broja. Sve što korisnik treba je downloadati aplikaciju na svoj mobilni uređaj. Također, postoji i opcija identifikacije vlasnika nepoznatih brojeva upisom u aplikaciju.

HT imenik

HT imenik„HT Imenik“ omogućava pretraživanje najvećeg hrvatskog online telefonskog imenika po ključnoj riječi ili po broju. Uz tražene podatke, aplikacija će na mapi automatski odrediti i lokaciju (fiksnog) broja te izračunati udaljenost između dva kontakta.

Kao dodatnu funkciju, „HT Imenik“ nudi prikaz najbližih bankomata svih banaka u Hrvatskoj.

Za Android i iOS platforme

Aplikacija „Tko me zove“ namijenjena je za mobilne uređaje koje koriste Android operativni sustav, dok se „HT Imenik“ može koristiti na iOS mobilnoj platformi, odnosno na iPhoneu. Obje aplikacije krojene su prema specifičnim potrebama hrvatskih korisnika, a u videu o njima govore i sami autori, programeri Mijo Anić Kaliger i Krunoslav Leljak, pobjednici na natječaju HT-ovom “Budi kreaTivan”.

[youtube Ln-S9k0meVI nolink]

Sve aplikacije koje HT razvija u ApliCentru su dostupne besplatno.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here