Foto: PRESSNajmoderniji trgovačko-zabavni centar četvrte generacije – Arena Centar Zagreb dosegao je brojku od 6 milijuna posjetitelja u 2013. čime je još jednom potvrdio status najposjećenijeg centra u Zagrebu, i Hrvatskoj. Brojku od 6 milijuna posjetitelja Arena Centar je ove godine dosega već u rujnu, čak mjesec dana ranije nego 2012. godini.

„Uz veliki broj posjetitelja Arena Centar se može se pohvaliti i brojnim novim poznatim brendovima, poput, Levi’s® Jeans, Converse, Wenice Kids, Koykan koji su postali sastavni dio našeg trgovačkog centra. Ove jeseni mnogim poznatim imenima, od kojih su mnogi po prvi put na hrvatskom tržištu, pridružit će se još i: Petit Bateau, Transport Footwear, Blukids, Living Room, Pepper Street, i Gusarsko Blago. Arena Centar ne miruje ni tijekom zime, već pripremamo nova iznenađenja za svoje vjerne posjetitelje.“ kazala je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.
Otvaranjem novih trgovina s ponudom za djecu Arena Centar je okupio najbolju ponudu na tržištu koja je nadopunjena nizom sadržaja za obitelji kao što je besplatna dječja igraonica.
Spomenimo i to kako Arena Centar ima jedinstvenu ponudu zabavnih sadržaja koju predvodi multipleks CineStar, s dvije luksuzne Gold Class by American Express dvorane, prvo IMAX kino u regiji te skybowling – najmodernija kuglana u ovom dijelu Europe. Food Court Arena Centra je jedinstveno gastronomsko odredište u Zagrebu gdje posjetitelji mogu birati između azijske, orijentalne, mediteranske te spore i brze hrane.