Zvončica, Centar kreativnog življenja„Kada se zabavljamo vrijeme leti. Kada smo zaljubljeni svijet zastaje. Kada smo tužni trenutak traje kao godina. Ipak, postojimo samo sada i ovdje. Naša je želja da vaši Sada i Ovdje budu sretniji, ispunjeniji, smisleniji, cjelovitiji. Stoga smo, pomoću iskustva, inspiracije, kreativnih ideja i prijateljskih savjeta, osmislili čitav niz komplementarnih sadržaja namjenjenih –  upravo vama!“ tim riječima svoju misiju pojašnjava Centar kreativnog življenja Zvončica.

A što su sadržaji koje nudi Zvončica? Radionice, tretmani, seminari, wellness… teško je i pobrojati sve iz pogate ponude s kojom se možete podrobnije upoznati na njihovoj internetskoj stranici www.zvoncica.hr.

Ali ako želimo nešto posebno, baš za ovaj mjessec, možda je najbolje isprobati energizirajuću subotu, 24. travnja. Tretman vratit će vam dobar osjećaj, energiju koju je duga i dosadana zima potrošila, a u paketu se dobiva i besplatna dijagnostika te savjet što i kako dalje. Promotivna cijena tretmana je 100 kuna, a kako biste bili sigurni da zbog gužve plan neće propasti, najbolje je prijaviti se što prije.

Niste sigurni da je energizirajuća subota ono što trebate? Provjerite raspored travanjskih radionica:

RASPORED TRAVANJSKIH RADIONICA U ZVONČICI

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here