Ako ste mislili da je sa završetkom siječnja završila i povoljna kupnja, srećom, prevarili ste se. Sniženja, akcija, kasnonoćnih kupovina bit će još jer su trgovci svjesni kako im upravo popusti pune dućane. Najveći trgovački centar tako će ovog vikenda ponuditi još jedan Late Night Shopping s cijenama o kojima vrijedi razmisliti.

Ako ste u New Yorkeru primijetili nešto što biste rado imali u svom ormaru, možda je sada prilika za kupnju jer popust će biti do 70 posto. Intersport će sniziti cijene 40 posto, Robe di Kappa 50 posto, Nike od 15 do 60 posto… No, ne napreduje se uvijek velikim koracima. Benetton, Gant, Marks&Spencer, Mango i još cijeli niz drugih omiljenih trgovina spustio je cijene za 20 posto.

Bez predaha hodati trgovačkim centrom može biti naporno, osobito kada je velik kao Westgate. Ipak, ne strahujete da ćete ušteđeno ostaviti u nekom kafiću, i oni su spustili cijene za 50 posto.

Blagostanje za sve ljubitelje shoppinga trajat će tri dana – Late Night Shopping počinje večeras, 11. ožujka u 18 sati i traje do 24 sata. Sutra, u subotu bit će također od 18 sati do 24 sata, a u nedjelju od 18 sati do 21 sat.

Late Night Shopping