Početna Događanja Uključi se u akciju #SveZaMojeZlato

  Uključi se u akciju #SveZaMojeZlato

  Jeste li znali da godišnje u Hrvatskoj 2.500 žena oboli od raka dojke, a gotovo 900 njih izgubi bitku s tom teškom bolešću? Udruga ‘SVE za NJU’ godinama pomaže upravo tim ženama i njihovim obiteljima. Nude im smjernice, ali i utjehu kroz besplatne konzultacije, grupnu i individualnu psihološku pomoć, edukacije i praktične radionice.

  Podravka je prepoznala njihovu nesebičnosti i odlučila im i ove godine pomoći, ovaj puta organizacijom radionica o važnosti prehrane tijekom bolesti. Upravo je to cilj nove kampanje #SveZaMojeZlato, kojom Podravka želi informirati što veći broj ljudi, s ciljem da informacije o budućim radionicama stignu do onih kojima su najpotrebnije.

  Pomozimo edukacijom o prehrani

  Edukacije će biti prilagođene ljudima koji se posredno i neposredno nose s malignim bolestima, a naučit će ih kako prehrana može imati ključnu ulogu ne samo u prevenciji, nego i u liječenju bolesti.

  Polaznici će na radionicama dobiti savjete od Podravkinih kuhara i nutricionista, koji će na licu mjesta prezentirati kako pripremiti kvalitetan, ali i povoljan obrok. Mnogi koji se bore s ovom teškom bolešću, moraju iz korijena promijeniti svoj način prehrane i tu nailaze na prepreke s kojima se ponekad teško nose. Podravka je stoga odlučila pomoći dijeljenjem bogatog znanja o prehrani.

  Uz Podravku i Petra Grašu, uključite se i vi!

  Mjesec borbe protiv raka dojke poklopio se s datumima koncerata Petra Graše, kojima obilježava 20 godina karijere, a pod sponzorstvom Podravke. Poznati domaći pjevač rado se odazvao i uključio u projekt, ustupanjem pjesme ‘Moje zlato’ – poruke ljubavi svim dragim osobama u našem životu.

  Uz njegov doprinos, kampanja #SveZaMojeZlato uspjet će u svojem cilju – prenošenju informacije o radionicama, a svi koji se žele uključiti i pomoći, mogu to napraviti dijeljenjem pjesme s web stranice #SveZaMojeZlato.

  Odgovori

  Please enter your comment!
  Please enter your name here