Početna Izbor Lesnina Zagreb East slavi rođedan

Lesnina Zagreb East slavi rođedan

Ovog vikenda prodajni centar Lesnina Zagreb East slavi svoj 21. rođendan! Veselje će biti prisutno tijekom cijelog vikenda ispunjenog zabavnim programom, a posebne pogodnosti i popusti dodatno će razveseliti sve kupce.

U periodu od 25.08. do 28.08.2023. kupci će uživati u mnoštvu aktivnosti za cijelu obitelj. U bogatoj ponudi različitih proizvoda, za sve prostorije doma, od kuhinja, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, dječjeg asortimana, vrtnog namještaja pa sve do najsitnijih detalja, kupci Lesnine moći će pronaći idealan namještaj uz najbolje popuste i time s lakoćom opremiti svoj dom, vrt, okućnicu ili apartman.

Kupce tradicionalno očekuju popusti i to čak do 60%*. Ponuda uključuje 15% na asortiman namještaja, roštilja, bijele tehnike te baby programa, 20% na opremu za dom, 30% na Dieter Knoll aparate te velikih 60% na Celina, Dieter Knoll i Welnova kuhinje po mjeri.

Inspirirajte se novim idejama za osvježenje svojeg doma i pritom uživajte u svim popustima i pogodnostima koje vas očekuju ovog vikenda u Lesnini Zagreb East!