U četvrtak i petak, 11. i 12. lipnja, u zagrebačkom Movie Pubu održat će se manifestacija “Web::INDUSTRIJA 2015 – INTERNET, FULL OF WEB” koja će ugostiti eminentne web stručnjake – developere, marketingaše i poslovnjake te ih udružiti u jednu veliku web-zajednicu, a posjetiteljima pružiti zanimljiva i edukativna predavanja.

Ukupno dvanaest predavanja na Web Business i Web Development Day-u, jedna panel rasprava pod palicom Dražena Tomića s predavačima Web Marketing Akademije, jedno izlaganje u stilu standup komedije komedijaša Miroslava Varge te dva simpatična voditelja, Robert Petković i Dino Oreški, spremni su za sva pitanja, komentare, ali i dobru zabavu.

Program predavanja sadrži Web Business Day (11.06.) na kojemu će se predavači posvetiti poslovanju i internetskom marketingu te Web Development Day (12.06.) koji se bavi temama frontend&backend izrade web aplikacija.

Tijekom prvog dana održati će se i dodjela Masterweb nagrada u tri kategorije gdje će najboljima biti uručene specijalne nagrade Avalona.

PRIJAVE za manifestaciju otvorene su do 09.06. u podne. Cijena ulaznice za oba dana do 25.05. iznosi 500,00 kuna, a nakon toga vrijedi cijena od 750,00 kuna za prijave u zadnji čas.

Što mi još nudi Web::INDUSTRIJA?

Osim kvalitetnih predavanja koja će vam pomoći da odmah učinite korake u dobrom smjeru u vašem poslovanju, osim predavača čija je misija prenijeti vam što više korisnih informacija, osim smijeha, upoznavanja novih ljudi i velikih faca, Web::INDUSTRIJA svoju publiku povezuje i s predavačima na Q&A platformi Znatko gdje možete postaviti pitanje prije manifestacije uz upis taga “wi2015″ uz vaša pitanja. Na najinteresantnija pitanja odgovoriti će vam uživo predavači na manifestaciji Web::INDUSTRIJA 11. i 12.06.2015.

Ekstra bonus je i mogućnost osvajanja besplatne ulaznice za manifestaciju! Prijavite se kao korisnik na mjesečnojTOP10 ljestvici na Q&A forumu Znatko i osvojite besplatne ulaznice za Web::INDUSTRIJU 2015 ili, ubuduće, neke druge mjesečne nagrade. Pojavljujete se na TOP10 ljestvici sakupljanjem bodova odgovaranjem i glasovanjem na druge odgovore na Znatku. Detaljnije o tome kako do besplatne ulaznice za Web::INDUSTRIJU 2015 saznajte ovdje. 

Što mi je sljedeće za činiti?

Najbržih 5 čitatelja koji se jave uredništvu na [email protected], osvajaju po dvije besplatne ulaznice za Web::INDUSTRIJU koje vrijede za oba dana.
Najbrži, vidimo se 11. i 12.06.!

Sponzorirani članak

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here