Zagrebačko poslovno okruženje bogatije je za još jedan zanimljiv i uspješan poslovni projekt. Koliko su informiranost i edukacija važne u poslovnom, ali i osobnom razvoju, sve više dolazi do izražaja. U ovoj našoj informacijskoj eri, u prednosti je onaj tko ima informaciju i onaj koji tu informaciju zna iskoristiti.

Najbolji primjer, koliko je informacija bitna, zasigurno dolazi iz područja zakonske regulative i financija. Kako upravljati zalihama, što točno treba sadržavati deklaracija hrane, koliko točno vas koštaju zaposlenici i kako planirati financije, samo su neka od pitanja kojima poduzetnici «razbijaju glavu». Ali i na koja je vrlo teško dobiti konkretne odgovore na jednom mjestu, pogotovo ukoliko se radi o specifičnoj situaciji gdje propisi nisu dovoljno jasni.

I dok jedne, zbog hrvatske birokracije, boli glava, drugima je poslužila kao inspiracija za uspješan poslovni projekt. Donosimo priču o poslovnom poduhvatu tvrtke Scarabei d.o.o., na čijem se repertoaru nalaze upravo i teme iz uvoda. Krajem kolovoza, s radom je krenula Poslovnaedukacija.hr, prva web trgovina koja, u suradnji s renomiranim partnerima, na jednom mjestu okuplja edukacije iz područja prava, financija, kontrolinga, ljudskih resursa, menadžmenta, prodaje i nabave, digitalnog marketinga, regulativa vezanih za hranu, ISO standarda, okoliša i otpada, kemikalija, ZNR­ te osobnog razvoja. Također u ponudi su i online tečajevi. Web trgovina lansirana je sa željom da tvrtkama i pojedincima olakša upravo pronalaženje i kupovinu željenih seminara, tečajeva i radionica.

Vesna Odobaša, vlasnica web trgovine izjavila je: «Nakon 12-godišnjeg iskustva u edukacijama uočila sam da je teško pronaći željenu edukaciju na internetu. Sama sam se našla u situaciji gdje do konkretne i točne informacije jednostavno nisam uspijevala doći. Mnogo tvrtki nudi razne edukacije, imaju različite predavače i cijene, a moja vizija je bila okupiti ih na jednom mjestu, gdje se odmah u nekoliko klikova može izvršiti i kupnja. U tome smo i uspjeli. U samo nekoliko mjeseci, vodeće edukacijske tvrtke iz raznih područja, prepoznale su vrijednost projekta i priključile se.»

Bitno je naglasiti da se na Poslovnaedukacija.hr edukacije mogu kupiti čak do 30% povoljnije. Pružatelji edukacija ugledni su partneri čiji predavači imaju dugogodišnje iskustvo u raznim, specifičnim područjima. Tako su se među partnerima našli Altius, Halpet, Educamix, SGS, Atomium, Filaks, Pilgrim, Elevate, Life, Adria Corporate Education, Androlić-konzalting, ABC Solutions, Eko Lex, Red Brick, Prima Bon, Agenda i Marker.

Poslovnaedukacija.hr nudi i mogućnost «po mjeri skrojenih» seminara iz raznih drugih područja, koji se mogu održati unutar tvrtke naručitelja. Kupovina je moguća 24 sata dnevno, a u želji da kupci dobiju što veću vrijednost i kvalitetu, edukacije se mogu javno komentirati i ocijeniti. Najvjerniji kupci za pojedine kupnje dobivaju i kupone s dodatnim popustima.

Kako biste i vi na vrijeme bili informirani o svemu, provjerite što sve nudi Poslovnaedukacija.hr.

Biljana Nikolić, copywriter za Poslovnaedukacija.hr

poslovna-edukacija-logo-1