U Termama Olimia ljeto nikad nije bilo zabavnije. I ove godine u vrhuncu ljetne sezone, 13. i 14. kolovoza, trg u Selu Lipa postat će središte Terme Olimia Festa. Uz veselu glazbu za koju će se prvu večer pobrinuti Moonshine bend, a drugu Kranjci & Steffy, provod će potrajati dugo u noć. Vaša djeca uživat će u društvu animacijskog tima koji je za njih pripremio zabavne igre, kreativne radionice i mini disco, a za dodatnu zabavu pobrinut će se ulično kazalište i uvijek aktualne igračke na napuhivanje.

Aqualuna - 09

Tu je i tržnica s lokalnim proizvodima, a sudjelujete li u lutriji možda baš vi osvojite jednu od atraktivnih nagrada. Noćno nebo iznad Terma Olimia prošarat će laser show, a neće nedostajati hrane i pića. Osim pečenog odojka i kebaba, bit će obilje palačinki, carskog praženca, hvaljenog olimijskog sladoleda i atraktivnih koktela.

Rezervirajte već danas vikend u Termama Olimia i budite dio vrhunske ljetne zabave.

Aqualuna: zabava za čitavu obitelj

Ljeto je na vrhuncu! Ne propustite cjelodnevnu zabavu u vodenom parku Aqualuna. Uz veseli animacijski tim koji je s vama svakog dana od deset sati, neće vam nedostajati događaja. Uživat ćete u igri, plesu i rekreaciji: igrama u vodi, spuštanju niz tobogan, aqua aerobiku, aqua zumbi, obiteljskim igrama, potrazi za zlatom, turniru u odbojci na pijesku koji se održava tri puta tjedno…

Aqualuna - 06

Vašu djecu oduševit će Mini klub s kreativnim radionicama, društvenim igrama i igrama u vodi, dok se od 20 sati terasa Aqualune pretvara u mini disco.

Niti jedan posjet Aqualuni nije isti. Svaki dan očekuje vas nova tema. Tako ćete jedan dan uživati u bajkama, drugi u mini loptanju, treći u balonomaniji, četvrti je posvećen gusarima… Ne dvojite ni trenutka. Uživajte u ljetu dok još traje!

Ponovo u igri za slovensko Naj kupalište 2016.

Aqualuna Terma Olimia ponovo se natječe za laskavu titulu slovenskog Naj kupališta 2016. I vi možete dati svoj glas na: http://www.dj-slovenija.si/naj-kopalisce.