vitafestS ciljem promocije i očuvanja zdravlja te podizanja kvalitete života, u Zagrebu se po drugi put održava sajam zdravlja VITAFEST.

Nagrade su osvojili: Andrea Ivković, Ana Pušić i Gordana Knežević

U okviru ovogodišnjeg VITAFESTA posjetitelji će od 11. do 13. listopada 2013. kroz više od 100 različitih programa moći naučiti o zdravoj prehrani i važnosti pravilnog vježbanja, dobiti informacije o nizu medicinskih tema od vrhunskih liječnika i specijalista, opustiti se kroz praktične radionice masaže, zabaviti se kroz kvizove i radionice za djecu te upoznati proizvođače zdrave hrane uz mogućnost degustacije njihovih proizvoda.

Partneri sajma su zdravstvena ustanova Medeor te tvrtka Reomed. Ustanova Medeor je zdravstvena ustanova koja pruža usluge fizikalne terapije i osteopatije te usluge fizikalne terapije i zdravstvene njege u kući bolesnika. Reomed d.o.o. je tvrtka koja je prodajom proizvoda za poboljšanje zdravlja usko povezana sa zdravstvenom ustanovom Medeor kroz ponudu visokokvalitetnih proizvoda koji pomažu u olakšavanju bolova i svakodnevnim opterećenjima lokomotornog sustava, prevenciji nastanka raznih bolnih stanja kao i olakšavanju mnogih već postojećih subjektivnih tegoba.

OSVOJI NAGRADU:

Vjerne čitatelje portala zagrebonline.hr partneri sajma VITAFEST nagrađuju s tri nagrade – jedna medicinska masaža, tretman mršavljenja te anatomski jastuk.

Nagradno pitanje:

VITAFEST se održava:
a) Od 11. do 13. listopada 2013.
b) Od 11. do 13. studenog 2013.
c) Od 11. do 13. prosinca 2013.

Ukoliko želite osvojiti keku od nagrada, pošaljite nam odgovor na nagradno pitanje sa upisanom željenom nagradom na mail adresu: [email protected] s naslovom ZG – VITAFEST, te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, svoju punu adresu i broj telefona.

Vaše prijave primamo do 30.rujna, nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

3 čitateljice svoje poklone/vaučere moći će podići na Info pultu sajma Vitafest od 11. do 13. listopada 2013. u Hypo centru, Slavonska avenija 6, Zagreb u radnom vremenu sajma – petak i subota od 10:00h do 19:00h, a u nedjelju od 10:00h do 18:00h uz predočenje osobne iskaznice.

Foto: PRESS