Autor:
Infopunkt.tv

Giancarlo FisichellaTalijanski as formule 1 i treći vozač ferrarija, Giancarlo Fisichella uveličao je danas otvorenje trodnevne manifestacije Auto motor show Zagreb 2010, koja će se odvijati na prostoru u i oko Arene Zagreb do nedjelje. Ovu, do sada najveću takvu priredbu u Hrvatskoj, organizirala je Udruga za promicanje prometne kulture Arcobaleno iz Italije u suradnji s MUP-om.

Unatoč kiši na uvodnim predstavama vozača sportskih automobila i motora okupilo se nekoliko stotina posjetitelja, koji su burnim pljeskom pozdravljali vratolomije talijanskih vozača, kao i pokaznu vježbu hrvatske policije. Posjetitelji će u naredna dva dana imati priliku vidjeti kaskaderski program vozača automobila i motocikla.

Promotor manifestacije Fisichella je u razgovoru za Infopunkt.tv rekao, da se zbog ljubavi prema automobilizmu uključio u Auto motor show, koji se inače održava u Italiji. Trenutno je treći vozač u Ferrarijevoj ekipi formule 1, što mu je bolje, nego da bude prvi vozač u nekom slabijem timu.

No, nije isključio prelazak u drugu ekipu, koja mu može osiguirati dobar F1 automobil. Između ostalog je izjavio, da će vrlo rado pomoći Hrvatskoj, ako se odluči na dobivanje jedne od utrka formule 1.

Auto motor show okuplja sve relevantne institucije u cestovnom prometu, prometnu policiju i ministarstva, udruge i udruženja, medije i javnost s ciljem podizanja prometne kulture te kontinuiranog smanjenja posljedica prometnih nesreća u uvjetima stalno rastućeg prometa.

[infopunkt 2231&video=01 nolink]

Fisichelli su se svidjeli Zagreb i Arena

[infopunkt 2231&video=02 nolink]

O Auto motor showu

[infopunkt 2231&video=05 nolink]

Ostvarenje sna u Ferrariju

[infopunkt 2231&video=06 nolink]

Ima vremena i za djecu

[infopunkt 2231&video=09 nolink]