Autor:
Maja Jurišić

Ivana Banfić na akrobatskom letenjuZdrav život i tjelovježba neizostavni su kod svakog sportaša, pa tako i kod zrakoplovaca. Upravo takav način života godinama promovira i pjevačica Ivana Banfić koja je, uz mnogobrojne druge sportske aktivnosti, iskušala i čari letenja te se i sama zaljubila u akrobacije.

Osim što je u više navrata “parala nebo” skupa s pilotom Želimirom Trifunovićem, inače višestrukim svjetskim prvakom, Ivana se okušala i u akrobacijama snimajući spot s Branimirom Ambrekovićem, jednim od najboljih svjetskih akrobatskih pilota.

– Moja očaranost nebom zasigurno je genetski uvjetovana. Naime, moj rođak Edvard Banfić bio je među prvim pilotima na ovim prostorima u samim počecima letenja u Hrvatskoj,- rekla nam je Ivana Banfić.

Stoga i ne čudi što je rado pristala pomoći promociji 100. godišnjice zrakoplovstva u Hrvatskoj, odnosno što je i sama odlučila dati doprinos  najavi aeromitinga koji će se održati u nedjelju 29. kolovoza na aerodromu Lučko.  Tim povodom Ivana je hrabro sjela u zrakoplov s prijateljem Ambrekovićem i snimila odličan, do sada neviđeni, adrenalinom nabijeni video spot koji ćete imati prilike vidjeti na Ivaninim Facebook i Twitter stranicama.

– Uživala sam snimajući spot s Branimirom, što će se sigurno vidjeti i na snimkama. Zato dolazim na aeromiting gdje ću zdušno navijati za njega i usput uživati u ostatku atraktivnog programa,– kazala je Ivana i dodala kako će se i njeni obožavatelji moći uvjeriti u ljepotu nebeskih prostranstava.

Naime, na Ivaninoj  Facebook, odnosno Twitter stranici gdje će biti objavljen spomenuti video uradak,  posjetitelji će imati priliku sudjelovati u simpatičnoj i vrlo vrijednoj nagradnoj igri koju će pamtiti cijeli život. O čemu je točno riječ, tajnovita pjevačica nije htjela otkriti, no šapnula nam je kako će sretni dobitnik zasigurno spoznati neopisiv osjećaj slobode koji je, priznaje, i sama osjetila ploveći nebeskim prostranstvima. Taj ju je osjećaj inspirirao i tijekom rada na novoj glazbenoj poslastici koju trenutno priprema.

– Upravo radim na novom albumu koji će se pojaviti na tržištu u proljeće 2011. godine u izdanju Dallas Recordsa. Na njemu se nalazi i pjesma ”Slobodna” koja je inspirirana letenjem nebeskim prostranstvima, a govori o hrabroj i samosvjesnoj ženi u koju upiru prstom zbog njene snage – otkrila nam je Ivana.

Uopće ne sumnjamo da će i novi album Ivane Banfić jednostavno “pokoriti” sve glazbene ljestvice, posebice pjesma “Slobodna” jer smo sigurni da će se u njoj prepoznati mnoge pripadnice ljepšeg spola.

[youtube ePSE1XpvmVs nolink]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here