Početna Mozaik TVZ organizira besplatne pripreme za državnu maturu

TVZ organizira besplatne pripreme za državnu maturu

Tehničko veleučilište u Zagrebu (TVZ) poziva na besplatne pripreme za uspješno polaganje ispita iz matematike A razine kako bi se lakše upisali na željeni stručni studij.

Besplatne pripreme za državnu maturu na TVZ-u
Foto: Pixabay

Budući da je za upis na Tehničko veleučilište u Zagrebu potrebno položiti ispit iz matematike A razine, TVZ je odlučio pružiti priliku i omogućiti svojim budućim studentima kvalitetnu pripremu i uspješno polaganje državne mature.

Za sve učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, organizirane su besplatne pripreme za polaganje spomenutog ispita u trajanju od 36 sati – kroz 9 subota po 4 sata.

Pripreme počinju 28. veljače i traju do 25. travnja te je još jedna priprema organizirana 20. lipnja 2015., kako bi ponovili gradivo prije samog ispita.

Pripreme drže nastavnici i asistenti TVZ-a, koji najbolje znaju koja su predznanja potrebna za uspješno studiranje, a rade prema sadržaju ispitnog kataloga za državnu maturu u školskoj godini 2014./2015.

Mjesto održavanja priprema je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2.

Prijave su do 23. veljače 2015., putem web stranice: cjelozivotno.tvz.hr ili e-mail: [email protected] te linka PRIJAVE

S više od 4000 studenta, Tehničko veleučilište u Zagrebu vodeća je obrazovna institucija u Hrvatskoj na području tehničkih znanosti. Istraživanje i obrazovanje usmjereno je u područja elektrotehnike, strojarstva, mehanike, mehatronike, računarstva i informatike, a osim postojećih stručnih i specijalističkih studije, trenutno je u postupku uvođenje i doktorskog studija.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here