Kako je prosinac velikom broju ljudi najdraži mjesec  u godini, mjesec darivanja, zajedništva i ljubavi, za sve svoje kupce knjižarski lanac Algoritam MK pripremio je i izdvojio najbolje iz svoje ponude i za svoje kupce sve prikupio na jednom mjestu, Božićnom katalogu. U njemu se može naći pregled najnovijih i najpopularnijih knjiga, poput Svijeta leda i vatre Georga R. R. Martina, Genijalne prijateljice Elene Ferrante te Djevojke u vlaku Paule Hawkins, najatraktivniji artikli iz darovnog programa poput setova šminke Frozen, koji se nalazi na listi želja svake djevojčice, Gorjuss i Anekke torbi, novčanika i pernica.

Iz svijeta glazbe i filmova se tu nalaze neki od najpopularnijih svjetskih hitova Batman vs. Superman, Odred otpisanih, Potrage za Dorom, Blackstar Davida Bowieja te Chapter and Verse Brucea Springsteena.  Osim najtraženijih računalnih igara World of Warcraft Legion i Football Manager 2017, hit sezone su svakako i dronovi s kojima sigurno nećete pogriješiti  i izmamit će osmijeh na lice svakome kome ga odlučite darovati. Nikako nemojte zaboraviti na svoju shopping listu staviti neke od ovih artikala te posjetiti barem jednu od 33 knjižare u lancu.

Za svoje najmlađe posjetitelje pripremili su i niz radionica subotom u Splitu, Rijeci, Zagrebu i Šibeniku, kao i posjet Djeda Božićnjaka u nekima od njih. Dok roditelji bezbrižno kupuju djeca će izrađivati ukrase za bor, igrati se čarobnim plastelinom, pisati pismo Djedu Božićnjaku ili moći poslušati najljepše dječje bajke.

Za ljubitelje on-line kupovine i one koji u hladnim zimskim danima ne vole napuštati svoj topli dom, pregled artikala iz kataloga može se pronaći i na web stranici gdje vrlo lako mogu obaviti kupnju iz udobnosti svoga naslonjača u samo par klikova mišem.

Razveselite svoje najdraže poklonima iz asortimana knjižara Algoritam MK.

Link na katalog:

https://goo.gl/bfSJQm

Link na popis radionica:

http://www.algoritam-mk.hr/info/bozicne-radionice

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here