U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

KFC zapošljava na pozicijama voditelj smjene (m/ž), djelatnik u restoranu (m/ž) i asistent u uredu (m/ž). Lokacije rada su Zagreb, Split i Zadar, a prijave su otvorene do 9.9. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, redovno povećanje plaće svaku godinu, fiksnu mjesečnu nagradu od 250 kuna, stimulaciju za pristutnost na poslu od 400 kuna i slično. Aplicirajte.

VB Savjeti d.o.o. traži pojačanje na poziciji Junior Sales Representative (m/ž). Posao se odvija u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj te sjevernoj Bosni i Hercegovini. Rok prijave je 13.9. Uvjeti su komercijalno obrazovanje, poznavanje tržišta, iskustvo u prodaji, socijalne kompetencije i snažna orijentiranost na kupca. Potrebno je poznavanje poslovnog engleskog jezika. Prijavite se.

Pepco zapošljava specijalista za ugovore o zakupu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Poslodavac nudi siguran posao i stimulaciju na plaću, priliku za razvoj i napredak, rad u međunarodnom okruženu te popuste i benefite za zaposlenike. Uvjeti su minimalno tri godine iskustva rada na istim ili sličnim pozicijama te poznavanje zakona. Prijavite se.

Leder & Schuh d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Zagrebu i Splitu. Prijave su otvorene do 7.9. Poslodavac nudi redovna i stimulativna primanja, rad u ugodnom radnom okruženju, mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja te dodatne pogodnosti za djelatnike. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, a poželjno je iskustvo rada u trgovini. Prijavite se ovdje.

Fero-Term d.o.o. traži voditelja IT odjela i glavnog sistem administratora (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 13.9. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rok, stimulativna primanja i nagrađivanja, rad u ugodnom, inovativnom, dinamičnom i timskom okruženju. Od kandidata se očekuje napredno poznavanje serverskih infrastruktura, softverske i hardverske prirode. Prijavite se na linku.

Svea Ekonomi zapošljava agenta u pozivnom centru (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 13.9. Posao obuhvaća telefonsku i pismenu komunikaciju s klijentom, dogovaranje otplate dugovanja s klijentom, praćenje realizacije postignutih dogovora te unos podataka u korisničku bazu. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava djelatnike u autopraoni (m/ž), automehaničara (m/ž) i prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Poželjne su vještine i osobine odgovornost, savjesnost u obavljanju radnih zadataka, pedantnost, sklonost timskom radu i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava na pozicijama: vozač visokoregalnog viličara (m/ž), brigadir podešivač u odjelu sastavljanja proizvoda (m/ž), sastavljač proizvoda (m/ž) i alatničar strojne obrade (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Potrebna je KV, VKV ili srednja stručna sprema, a poželjna je stručna osposobljenost za rukovanje viličarom. Potrebna je sklonost timskom radu, inicijativa i želja za učenjem. Aplicirajte.

ZG Gama-2007 d.o.o. traži blagajnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 14.9. Odgovornosti uklučuju rad s gostima na blagajni, izdavanje računa i naplatu sukladno zakonskim i internim propisima, pridržavanje standarda i slično. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja te mogućnost dodatne stimulacije na plaću. Prijavite se ovdje.

Hotel Europa traži voditelja hotela/ voditelja recepcije (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 8.9. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, izražene komunikacijske vještine, ambicioznost, multitasking, prodajne vještine, fleksibilnost. Obvezno je znanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!

Vaš posao.hr.