Početna Vijesti Business Pronađite posao po vašoj mjeri

Pronađite posao po vašoj mjeri

Amrest Adria d.o.o.  / KFC zapošljava djelatnika u retoranu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac omogućuje konkurentnu plaću, 2 slobodna dana tjedno, uvećanu naknadu za noćni radn, nedmjeljom i praznikom te plaćene troškove prijevoza. Prijave traju do 05.12.2021., a zaprimaju se putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži specijalista za planiranje potrežnje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posao obuhvaća izradu plana potražnje, izvještaje o upravljanju zalihama i točnost plana potražnje te odabir artikala i dobavljača za koje će se raditi plan potražnje. Pijaviti se možete do 29.11.2021. putem brze prijave.

Wasi d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Rok za prijavu je 29.11. 2021. Rad se obavlja u Zagrebu u skladištu na Jankomiru. Radno mjesto zahtijeva rad u smjenama, preuzimanje robe, lijepljenje deklaracija, odvajanje i pakiranje robe. Prijavite se ovjde.

Zamax Plin d.o.o. traži studenta za ispomoć u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb-Resnik, a prijave traju do 09.12.2021. Potrebna je ispomoć u knjiženju URA, izvoda, odlaganju dokumentacije te za rad ostalih pomoćnih poslova. Prijave se zaprimaju putem linka.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika za rad u poslovnici (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 09.12.2021. Kandidat mora posjedovati osnovne vještine rada na računalu, profesionalnost, odgovornost i ljubaznost te spremnost na timski rad. Prijavite se ovdje.

Zamax Plin d.o.o. traži administrativnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 31.12.2021. Posao obuhvaća ažuriranje dokumentacije, odgovornost za nabavu uredskog i potrošnog materijala te izradu izvještaja. Prijaviti se možete putem brze prijave na linku.

Miles Lift d.o.o. zapošljava montera dizala (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Kandidat mora imati završeno obrazovanje smjera električar, bravar ili neka slična zanimanja.Prijave se zaprimaju do 05.12.2021., a prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

TPK-Zavod d.d. zapošljava NDT inženjera (m/ž). Mjesto rda je Zagreb, a rok za prijavu je 06.12.2021. Poslodavac omogućuje redovna primanja, ugodne uvjete rada te dinamičan timski rad i stručno usavršavanje. Prijave se zaprimaju putem linka.

Globalna hrana d.o.o./McDonald’s traži radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posao obuhvaća pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića i visokotehnološki opremljenom prostoru. Prijave se zaprimaju do 02.12.2021. putem linka.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava dispečera u proizvodnom centru (m/ž). Mjesto rada je Zagreb , a rok za prijavu je 05.12.2021. Kandidat mora biti komunikativan, spreman na rad usmjenama te imati napredno znanje Microsoft Office paketa. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here