Početna Vijesti Business Tjedna ponuda poslova

Tjedna ponuda poslova

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, nepropustite priliku i prijavite se! Sretno!

Metro Cash & Carry d.o.o. traži radnika na odjelu dostave (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Jankomir. Prijave se zaprimaju do 04.01.2022. Posao obuhvaća dnevno slaganje robe temeljem naloga, folijanje i utovar robe u vozilo. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnka (m/ž) za rad u poslovnici. Rad se izvršava u Samoboru, a prijave traju do 23.01.2022. Traži se osoba koju odlikuju profesionalnost, odgovornost i ljubaznost. Prijavite se ovdje.

Logobox d.o.o. traži wordPress Web developera (m/ž) u Zagrebu. Natječaj je otvoren do 04.01.2022. Posao uključuje razvoj i održavanje responzivnih WordPress stranica, suradnju s grafičkim dizajnerom prilikom izrade dizajna web stranice te aktivno sudjelovanje u stvaranju i specificiranju web-based projekata. Prijavite se putem brze prijave.

Roto Dinamic d.o.o. zapošljava IT specijalista (m/ž) u Samoboru. Prijave se zaprimaju do 06.01.2022. Glavno zaduženje na ovoj radnoj poziciji je odgovornost za projekte implementacije softverskih rješenja te prilagodbu postojećih u ulozi poslovnog analitičara. Prijavite se ovdje.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava višeg stručnjaka upravljanja objektima i uredima (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 02.01.2022. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu strojarske, građevinske, elektrontehničke ili srodne struke, izvrsno zanje MS Office alata i engleskog jezika te minimalno 2 godine radnog iskustva. Prijavite se putem linka.

Sunce hoteli d.d. traže agenta u rezervacijskom centru (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a prijave traju do 15.01.2022. Posao obuhvaća komunikaciju s klijentima putem telefona, e-maila i chata, kalkulaciju smještaja i ostalih usluga te unos rezervacija u sustav. Prijaviti se možete putem linka.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 06.01.2022. Posao uključuje naručivanje materijala za potrebe proizvodnje, kvantitativno zaprimanje materijala i raspoređivanje transportnih poslova radnicima u odjelu. Prijavite se putem brze prijave.

Laser Inženjering d.o.o. zapošljava stručnjaka (m/ž) poslovne podrške za opće poslove, pravo, ljudske potencijale i zaštitu na radu. Mjesto rada je Zagreb, Sv. Klara. Prijave traju do 30.12.2021. Traže osobu pravne struke koja će s lakoćom i odgovornošću obavljati administrativne i pravne poslove. Prijavite se putem linka.

Eko Taxi d.o.o. traži dispečera u pozivnom centru (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 10.01.2022. Kandidat mora posjedovati izraženu komunikativnost i napredno poznavanje Microsot Office paketa te biti spreman na smjenski rad. Prijavite se ovdje.

Institut za razvoj obrazovanja zapošljava voditelja (m/ž) projekata financiranih sredstvima EU u području obrazovanja. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 03.01.2022. Glavna zaduženja na ovoj radnoj poziciji su prijava, provedba i upravljanje velikim tuzemnim i inozemnim projektima. Prijavite se putem linka.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!