Može vam zvučati smiješno, ali i to je moguće, a cilj je potaknuti igrače da otputuju na nove, uzbudljive destinacije, kojih se možda prije nisu sjetili. Divan marketinški trik za igru o kojoj su mnogi postali ovisni kaže putijte i uhvatite što više Pokémona. Putnici tako od sada imaju mogućnost preporučiti najbolje Pokémon Go destinacije čime svoje iskustvo dijele s drugim fanovima koji brzo i jednostavno mogu doći do informacije o najboljim destinacijama za lov na Pokémone. Sve što trebaju učiniti je unijeti ključnu riječ Pokémon Go u tražilicu i nezaboravan lov na Pokémone diljem svijeta može započeti!

Prema preporukama putnika i Pokémon fanova, Booking.com otkriva deset najboljih svjetskih destinacija za hvatanje Pokemona. Entuzijasti mogu istražiti top destinacije i posjetiti nove “Pokestops” i “Pokegyms” diljem svijeta.

Top 10 “Pokemon Go” destinacija prema izboru Booking.com-a:

  1. Kristiansand, Norveška – istražite grad na južnoj obali Norveške koji je idealno odredište za kupanje u divljini i uživanje u predivnim plažama i prirodnim ljepotama.
  1. Playa de Palma, Španjolska – otkrijte prekrasne pješčane plaže s palmama i uhvatite svojeg Pokémona za vrijeme šetnje prirodom uz tople sunčeve zrake ili se uključite u borbu s drugim igračima na otoku.
  1. Corpus Christi, Teksas, SAD – otputujte u Corpus Christi, grad na obali Teksasa i uhvatite vodenog Pokémona dok se opuštate na plaži ili uz ribolov. Ne zaboravite istražiti i poznate znamenitosti i muzeje za vrijeme Pokémon lova!
  1. Ocean City, Maryland, SAD – istražite nepregledne bijele pješčane plaže i uputite se u lov za skrivenim Pokémonima na brojnim drvenim mostićima u gradu ili pak u mnogobrojnim tematskim parkovima, trgovinama i restoranima.
  1. Birmingham, Ujedinjeno Kraljevstvo – posjetite grad koji vrvi mladenačkom energijom poznatom po kreativnim street art radovima, vintage trgovinama i bogatim noćnim životom.
  1. Santa Cruz, Kalifornija, SAD – posjetite Kaliforniju i krenite u lov na Pokémone na turističkim mjestima kao što su Pier 39 i Union Square.
  1. Playa de Ingles, Španjolska – opustite se na plaži uz koktel ili dva i uz tople zrake sunca potražite najbolja mjesta za hvatanje Pokémona.
  1. Fuengirola, Španjolska – posjetite ovaj lijepi obalni grad i potražite Pokémone na predivnim pješčanim plažama ili u srednjovjekovnim dvorcima.
  1. Galveston, SAD – istražite ovaj otočni grad koji se nalazi u zaljevu Teksasa, poznat je po svojim zabavnim parkovima i restoranima.
  1. Blackpool, Ujedinjeno Kraljevstvo – otputujte u predivni britanski grad Blackpool, odmorite se u njihovom ljetovalištu i napunite svoje “baterije” za hvatanje novih Pokémona.

 page