Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

ABC Interijer d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika – Prodavača / Trgovca (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi edukaciju prije početka samog rada, mogućnost napredovanja, rad u ugodnom okruženju te mogućnost stalnog zaposlenja. Natječaj je otvoren do 1.1.2023., a prijaviti se možete putem linka.

Pepco Croatia d.o.o. u Zagrebu, na Sarajevskoj cesti, zapošljava Blagajnika / Prodavača (m/ž). Poslodavac nudi redovita primanja, dodatak za prijevoz i obrok, popust za zaposlenike, bonuse za ostvarene prodajne budžete i mnogo drugih pogodnosti. Prijavite se klikom na link ovdje do 2.1.2023.

PLIVA Hrvatska d.o.o. u Zagrebu zapošljava Računovođu (m/ž). Ako želite surađivati s vrhunskim stručnjacima iz brojnih područja, raditi u inovativnoj i poticajnoj srediti te na najsuvremenijoj opremi i tehnologijama, ovo je super prilika za vas. Prijavite se na linku do 14.1.2023.

KTC d.d. zapošljava Zamjenika direktora robnog centra (m/ž) u Dugom Selu. Potrebno je imati VSS ili VŠS ekonomskog smjera, vozačku dozvolu B kategorije i dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se klikom na link ovdje do 6.1.2023.

Salumeria Mangia u centru Zagreba zapošljava Djelatnika za rad u trgovini talijanskih delikatesa (m/ž). Poslodavac kandidatima nudi ugodnu atmosferu dućana s talijanskim delicijama, mlad i dinamičan tim, rad u dvije smjene te svaku drugu subotu u mjesecu, sa slobodnim nedjeljama. Prijavite se klikom na link ovdje do 31.12.2022.

Globalna hrana d.o.o., poznatija kao McDonald’s, zapošljava na poziciji Voditelj / Voditeljica odnosa s gostima u Kolakovoj ulici. Poslodavac nudi iznadprosječnu plaću, fleskibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok i prijevoz, i mnogo drugih stavki! Prijavite se putem linka do 16.1.2023.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava za svojeg klijenta u Zagrebu Samostalnog računovođu (m/ž). Poslodavac nudi ugovor na neodređeno s probnim rokom od 6 mjeseci, mogućnost dodatnih edukacija i usavršavanja, ugodnu i poticajnu radnu atmosferu. Prijavite se klikom na link do 8.1.2023.

PoslovniFM zapošljava Novinara / Novinarku u Zagrebu! U potrazi su za novim kolegom ili novom kolegicom koji ne smatraju da su jedino estrada, lažni senzacionalizam i samo objave pojedinaca željnih slave i prenošenje u medije novinarstvo. Prijavite se klikom na link do 1.1.2023.

Kundih obrt zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž) u mjestima Novaki Samoborski i Strmec Samoborski. Natječaj je otvoren do 8.1.2023., a prijaviti se možete putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. poznatiji kao Arena sportska kladionica zapošljava Operatera / Blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Natječaj je aktivan do 31.1.2023., a prijave se zaprimaju na linku ovdje.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!