Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr – vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

Auto Salon Toš d.o.o. u Zagrebu – Sesvetama traži Automehaničara (m/ž) s minimalno 2 godine radnog iskustva. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno, rad u dinamičnom okruženju, mogućnost usavršavanja, redovitu plaću i poštivanje prava zaposlenika. Potrebno je poznavanje rada na računalu i dijagnostičkim uređajima, vozačka dozvola B kategorije te samostalnost i timski duh. Prijavite se putem linka do 2.4.2024.

Paul Hartmann d.o.o. traži Medicinskog predstavnika (m/ž) za područje zbrinjavanja rane u Zagrebu. Posao uključuje izgradnju odnosa s kupcima, stjecanje novih kupaca i postizanje prodajnih ciljeva. Potrebna je stručna sprema zdravstvene struke, iskustvo u prodaji te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 27.3.2024.

Interaktivna zabava d.o.o. (Igrandia / Marsupia) traži Voditelja edutainmenta i događanja (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se neto plaća od 1.100 € uz mogućnost povećanja nakon probnog roka, rad nedjeljom i blagdanom plaćen 60% više, stimulativna radna atmosfera, mjesečni bonusi te ljetni kolektivni godišnji odmor. Prijavite se putem linka do 23.3.2024.

Oglasnik d.o.o. traži Studente u marketingu (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje osmišljavanje sadržaja za društvene mreže i blog, izradu vizuala, analizu metrika, sudjelovanje na sastancima i razvoju marketinške strategije. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

Transcom WorldWide d.o.o. traži Agente za teleprodaju poslovnim korisnicima (m/ž) u Zagrebu. Traže se kandidati s osnovnim poznavanjem MS Office paketa, samostalni, motivirani, organizirani i komunikativni, poželjno s poznavanjem procesa iz energetike. Rad u Transcomu nudi priliku za razvoj karijere, potiče pozitivnu radnu atmosferu i podržava timski duh. Prijavite se putem linka do 1.4.2024.

SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS Predstavnika za prikupljanje donacija (m/ž) u Zagrebu. Uloga uključuje komunikaciju s građanima, upoznavanje s radom SOS Dječjih sela te uključivanje građana u Klub prijatelja. Očekuje se razumijevanje misije, komunikativnost, ljubaznost i odgovornost. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Pan-pek d.o.o. traži Referenta u računovodstvu (ž/m) u Zagrebu. Posao uključuje knjiženje računa, izrade izvještaja te koordinaciju s internim odjelima. Potrebno je minimalno 3 godine radnog iskustva, poznavanje računovodstvenih propisa i uredskih programa. Nudi se sigurna primanja, beneficije poput plaćenog prijevoza te razvoj vještina u profesionalnom okruženju. Prijavite se putem linka do 29.3.2024.

Motus Media d.o.o. traži Novinara/Urednika Deska (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva, izvrsno poznavanje hrvatskog i engleskog jezika te vještine rada na računalu i društvenim mrežama. Nudi se stalni radni odnos, mogućnost usavršavanja i napredovanja. Prijavite se putem linka do 26.3.2024.

Adriacert d.o.o. traži Administratora (m/ž) za rad u administrativnom dijelu certifikacijskog procesa. Posao uključuje izradu i održavanje dokumentacije sustava upravljanja, komunikaciju s auditorima i klijentima te ostale uredske poslove. Plaća je od 800 € do 1 400 € neto, a nudi se mogućnost stručnog usavršavanja i povremenog rada od kuće. Prijavite se putem linka do 26.3.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!